Lagerlokal, Sorterargatan 35, Vinsta

  • 615 m²

Optimal lagerlokal med lastkaj i Vinsta


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 615 m²
Adress Sorterargatan 35
Område Vinsta
Kommun Stockholms kommun
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41971676

Beskrivning

Välkommen till denna imponerande lagerlokal om 615 kvm med möjlighet till produktion. Strategiskt belägen i Vinsta för en effektiv och tillgänglig logistikverksamhet. Med sin praktiska lastkaj för enkel hantering av varor erbjuder denna lokal optimala förutsättningar för företagets behov.
Lokalen har en generös takhöjd, moderna faciliteter och en anpassningsbar layout för olika typer av verksamheter.
Tillgänglig för omedelbar inflyttning.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Vinsta är en stadsdel i Västerort i Stockholm. Området består dels av Vinsta företagspark (tidigare Johannelunds industriområde), dels av kullen och grönområdet Johannelundstoppen. Här har du nära till restauranger och livsmedelsaffärer. Närliggande Vällingby Centrum erbjuder dessutom all önskvärd service.

Vinsta är en del av ABC-staden Vällingby, där ABC står för arbete, bostad och centrum. Området Vinsta-Johannelund är under stark utveckling. Här byggs bostäder, arbetsplatser, parker med mera. Det planeras bland annat för en knutpunkt för kollektivtrafiken med en ny bussterminal. När Förbifart Stockholm med trafikplats Vinsta färdigställs kommer detta dessutom att öka områdets tillgänglighet genom närheten till det regionala vägnätet.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och i husets garage.


Karta

Bilder på lokalen