Kontor, Smart & klart, Nordstan, Göteborg

  • 50–245 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 50–245 m²
Adress Smart & klart
Område Nordstan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1972
Renoveringsår 1986
Objektsnummer 41952012
Bifogade filer

Beskrivning

Att byta kontor kan kännas som
en lång process med många beslut. Det behöver det inte vara! Lösningen är enkel, men smart – hyr ett designat och redan möblerat kontor.  Vi hjälper er också att på ett smidigt sätt addera den kontorsservice som ni behöver för att få arbetsdagen att fungera på bästa sätt. Förutom att kontoren har snygg design och inredning så är de även utformade med fokus på hållbara lösningar, för både människa och miljö. Det innebär hög kvalitet i materialval, medvetet återbruk, ergonomisk och estetisk inredning, smarta energilösningar och
el märkt Bra Miljöval.  Det här är en kontorslösning där vi tror att ni vill stanna länge, men med villkor som gör det enkelt att flytta om behovet förändras. 

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis invid Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen vilket gör att du har nära till alla kommunala kommunikationer du kan tänka dig. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik  och SJ . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra. Närmsta station är vid Gustav Adolfs Torg. 

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller P-hus City. • Parkeringshuset i Nordstan, tel 031 700 86 00 • P-hus City på Östra Larmgatan 3-7, tel 031 13 27 75 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Service

Fastigheten är belägen vid Brunnsparken i centrala Göteborg, en knutpunkt för både shopping vid exempelvis Nordstan och kollektivtrafik. Vidare är det ett stenkast till Centralstationen åt ena hållet och Gustav Adolfs torg samt Kronhusbodarna åt det andra.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen