Vårdlokal, Skrubba Allé 34, Skrubba, Stockholm

  • 544 m²
  • Enligt överenskommelse

Vacker fastighet belägen i natursköna omgivningar med utsikt mot Drevviken!


Lokaltyper Vårdlokal / Utbildningslokal
Total yta 544 m²
Adress Skrubba Allé 34
Område Skrubba
Kommun Stockholms kommun
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41972620

Beskrivning

Naturskön fastighet belägen vid vackra Drevviken. I magsika omgivningar med naturen i fokus ligger detta trevliga enplanshus med en totalyta om 544 kvm. Med vyer ut mot Drevviken kan man följa årstidern och här finns möjlighet till flertalet naturaktiviteter både under sommar- och vinterhalvåret.

De 544 kvm är inredda med flertalet rum som passar som sovrum alt. kontorsrum, två generösa samlingsrum med högt i tak samt där ett av rummen har en mysig braskamin, rymligt kök med goda arbetsytor samt flertalet våtgrupper. Detta är en lokal som passar mycket väl för en vårdverksamhet, men kan även passa bra som kontorslokal.

Tveka inte att höra av er vid frågor eller för att boka visning!

Omgivning

Runt i området finns flera restauranger och lunchserveringar, du tar dig dit med en promenad eller några minuters bilfärd. Till Tyresö Centrum är det ca 10 minuter körtid där du finner större variation på serveringar, men också övrig service så som butiker, apotek osv.

Kommunikationer

Fastigheten nås enkelt med bil via Tyresövägen (väg 229) och sedan Gudöbroleden. Du kan också ta dig smidigt via allmänna kommunikationer. Buss 807 stannar en kort promenad från fastigheten och tar dig till Gullmarsplan där du kan resa vidare med antingen tunnelbanas gröna linje, spårvagn eller någon av alla de bussar som stannar där.


Karta