Vårdlokal, Sankt Göransgatan 127, Kungsholmen / Stadshagen, Stockholm

  • 145 m²
  • Omgående eller enligt överenskommelse.

Chans att hyra en mottagningslokal i Stockholms bästa läkarhus – Wonna Tower – vilken kommer anpassas efter önskemål! Lokalen har ett lättillgängligt läge i huset på 1 tr.


Lokaltyper Vårdlokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 145 m²
Adress Sankt Göransgatan 127
Område Kungsholmen / Stadshagen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1955
Renoveringsår 2020
Hiss Ja
Våning 1 tr
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41975008

Beskrivning

Chans att etablera sin mottagning i Wonna Tower, en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. För den som vill avnjuta utsikten över staden i solsken finns husets bokningsbara takterrass med utekök att tillgå. Mitt emot takterrassen finns den fantastiska konferenslokalen och i källaren ett spa med IR-bastu, träningsmaskiner och relax – bokningsbara för husets hyresgäster! Det finns planer på en frukost- och lunchrestaurang i husets entréplan.


Fastigheten
Huvudentrén har anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer, stuckatur samt bänkar där man kan slå sig ner. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt. Cykelrum och godkänt skyddsrum finns samt cykelställ utanför huvudentrén.

Om lokalen
Lokalen är belägen 1 tr upp från huvudentrén. Detta våningsplan har den bästa takhöjden i hela huset och här finns god potential att anpassa lokalen till en riktigt exklusiv mottagningslokal för skönhet eller vård. Det är möjligt att installera handfat i rummen. Lokalen kommer att hyras ut i exklusivt nyproduktionskick och den tillträdande hyresgästen har en fantastisk möjlighet att få vara med och påverka anpassningarna.

Lokalen passar för vårdverksamheter, skönhetsvård och eventuellt även kirurgi

Planlösningen är idag rumsindelad (se planritningen) med pentry och en wc. Vissa väggar är ej bärande och kan tas ner.

Lokalen har förutom husets huvudentré även tillgång till en egen entré, dock utan hiss.

Det kan vara möjligt att på sikt expandera lokalen med ytterligare ca 38 kvm som ligger intill.

Uppvärmning: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).

Bredband: Fiberanslutning finns i huset.

Omgivning

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbergs- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Service

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns

Närliggande företag

I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.

Övrigt

KONTRAKTLÄNGD: Långtidskontrakt
KONTRAKTTYP: Förstahandskontrakt
PRISINFORMATION: Ingen överlåtelseavgift utgår!
I HYRAN INGÅR: Värme
HYRESINFORMATION: Kontakta lokalförmedlaren för mer info. Värme ingår i hyran. Ingen fastighetsskatt utgår idag och varken moms eller momskompensation för omomsade verksamheter.


Karta