Kontorshotell, Saluvägen 1, Gribbylund, Arninge

  • 10–15 m²

NYHET! Nu erbjuder vi även kontorslösningar i Arninge i samarbete med Nordic Wellness. Gymkort till alla anläggningar i hela Sverige ingår!


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 10–15 m²
Adress Saluvägen 1
Område Gribbylund
Kommun Täby kommun
Hiss Nej
Ingår i hyra Bland annat: Flexibla arbetsplats med wifi, städning, mötesrum
Objektsnummer 41944257

Beskrivning

Arninge Office Space är det perfekta kontorshotellet för dig som letar efter moderna kontorsytor att arbeta, nätverka och inspireras i.

Vi finns i Arninge Centrum, var man enkelt kan svänga av E18. Med goda kommunikationer i anslutning arbetar du i något av de fullt möblerade kontoren, nätverkar i de trevliga loungerna och bokar de moderna mötesrummen. I samma byggnad finner du en toppmodern Nordic Wellness-anläggning med gym, gruppträningar, funktionell träning, dusch och bastu – självklart har du som hyresgäst här full tillgång till gymmet och ett träningskort på Nordic Wellness ingår!

Hos oss går kaffemaskinerna varma och alla våra hyresgäster har fri tillgång till vårt goda kaffe.

Kommunikationer

Vi finns i Arninge Centrum, som man enkelt kan svänga av E18.
Arninge station ligger 10 minuters gång där det finns både Roslagsbanan och en stor bussterminal med många olika busslinjer.

Parkering

Ja

Service

Här hittar man Stockholms tredje största område för volymhandel. Välkommen till landets, kanske enklaste plats för att uträtta alla sina ärenden!

Övrigt

I hyran ingår bland annat våra moderna lounger, fritt wifi, städning, kaffe/te, Mötes-och konferensrum och självklart har du tillgång till gymmet samt alla Nordic Wellness gym i hela Sverige.


Karta

Bilder på lokalen