Restaurang, Rissneleden 12 E, Sundbyberg

  • 165–240 m²
  • Enligt överenskommelse

Är du restaurang/caféägare och vill expandera i ett växande område - Välkommen till Umami Park!


Lokaltyp Restaurang
Total yta 165–240 m²
Adress Rissneleden 12 E
Område Sundbyberg
Kommun Sundbybergs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41972494

Beskrivning

Umami Park är en levande blandstad med tre kvarter bostadsfastigheter, stora kommersiella ytor med hyresgäster som Convendum, Nordic Wellness, Ferroamp mfl.
I hjärtat av området ligger Umami Torg - en plats för spontana möten, restaurangbesök eller en skön paus i solen för de som bor och arbetar i området. Restaurangerna Stella Pizza, Iveel Sushi och Beiruti finns redan etablerade i Umami Park.

Här finns det möjlighet att hyra ljusa, luftiga restaurang- och cafélokaler för din verksamhet och ett stort utrymme att forma och anpassa konceptet enligt din vision.

Läget är oslagbart. Tunnelbanan ligger 300 meter bort och på kort bilavstånd kommer du till såväl Bromma som Arlanda flygplats.

Är du nyfiken på området och lokalerna?

För mer information är du välkommen att kontakta Emma Hedenryd på telefon 08-508 947 75 eller emma.hedenryd@wallenstam.se för mer information och visning.

Omgivning

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana.

SERVICE OCH BUTIKER
Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service.

KOMMUNIKATIONER
Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park.

FRITID OCH REKREATION
I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.


Karta

Bilder på lokalen