Vårdlokal, Rinkebysvängen 70, Rinkeby, Stockholm

  • 571 m²
  • Omgående eller enligt ök.
  • 59 479 - 142 750 kr/mån

Rymlig lokal om 571 kvm som passar skola, vårdcentral, omsorg eller kontor. Snabba allmänna kommunikationer och nära påfarten till E4 & E18.


Lokaltyper Vårdlokal / Kontor / Produktionslokal / Studio / ateljé / Utbildningslokal
Total yta 571 m²
Adress Rinkebysvängen 70
Område Rinkeby
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1991
Hiss Ja
Tillträde Omgående eller enligt ök.
Objektsnummer 41967374
Områdeshyra 59 479 - 142 750 kr/mån
1 250 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Rymlig lokal om 571 kvm som passar skola, vårdcentral, omsorg eller kontor. Mestadels rumsindelad planlösning med handfat i flera av behandlingsrummen, omkläddningsrum, reception mm. Snabba allmänna kommunikationer och påfart till E4 & E18 strax intill. Flera butiker, restuaranger och naturupplevelser i närområdet.

Omgivning

I närheten finns Ursvik motionsområde och Igelbäckens naturreservat med ett stort antal trevliga promenadstråk och naturupplevelser.

I Ursviks motionsområde finns fem olika spårlängder. Det finns också ett 12,6 kilometer långt MTB-spår (Mountainbike) som startar och slutar vid parkeringsplatsen. Vid entrén till motionsområdet, uppe i slänten, finns ett utegym och i området finns åtta rastplatser med möjlighet att grilla.

I Igelbäckens naturreservat finns en gångväg anpassad för personer som har svårt att ta sig fram i ojämn mark. Slingan löper genom några av de vackraste miljöerna i reservatet och har två rastplatser.

Kommunikationer

En kort promenad bort finns Rinkeby t-bana som tar dig till T-centralen på endast 17 min. Flygplatsen Bromma finns på ca 8 min bilfärd och till Arlanda tar det ca 25 min. Flertalet busslinjer går även härifrån och närheten till E4 och E18 gör bilpendlandet smidigt.

Planlösning

I entrén finns ett rymligt väntrum och en reception med bakomliggande rum för t.ex förvaring. Mestadels rumsindelad planlösning med 22 kontors-/behandlingsrum varav 13 är utrustade med handfat, 2 omklädningsrum, 3 toaletter, handikapptoalett, dusch och städrum. Fullutrustat kök och personalrum.

Service

Finns all tänkbar service i närområdet.

Skyltläge

Ja


Karta

Bilder på lokalen