Mark / tomt, Ramstorpsvägen 3, Tidaholm, Ramstorp, Tidaholm

  • 115 000 m²

Industritomten Ramstorp ligger i den västra delen av Tidaholms och ägs av Tidaholms kommun och erbjuder fina möjlighet att etablera sig nära befintlig industri. Området gränsar till mindre industrier,bostäder och jordbruksmark. Ljudföroreningar och buller är tillåtna 24/7. Fastigheten är idag förberedd med framdragna påkopplingspunkter för el, bredbandsfiber och VA. Lokal produktion av fjärrvärme finns i nära anslutning till denna fastighet, så påkoppling kan ske såväl som kund och leverantör...


Lokaltyp Mark / tomt
Total yta 115 000 m²
Adress Ramstorpsvägen 3, Tidaholm
Område Ramstorp
Kommun Tidaholms kommun
Objektsnummer 41928216

Beskrivning

Industritomten Ramstorp ligger i den västra delen av Tidaholms och ägs av Tidaholms kommun och erbjuder fina möjlighet att etablera sig nära befintlig industri. Området gränsar till mindre industrier, bostäder och jordbruksmark. Ljudföroreningar och buller är tillåtna 24/7.
Fastigheten är idag förberedd med framdragna påkopplingspunkter för el, bredbandsfiber och VA. Lokal produktion av fjärrvärme finns i nära anslutning till denna fastighet, så påkoppling kan ske såväl som kund och leverantör.
Detta är ett strategiskt läge med goda logistiska möjligheter för transporter till Skövde, Falköping och Jönköping. Skaraborg Logistic Center i Falköping är Skaraborgs största logistiska nav med direkta förbindelser med tåg till Göteborgs hamn.
Tillåten bygghöjd regleras inte och kan anpassas efter kundens behov. Fastigheten arrenderas idag ut till ett lokalt jordbruk med en uppsägningstid på 12 månader.
För mer information se bifogad PDF som även innehåller flygfilm.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen