Kontor, Pressargatan 12, Eskilstuna Kontorshotell, Eskilstuna

  • 12 - 978 m²
  • 19 rum
  • Kontakta oss
  • 750 - 89 650 kr/mån

Eskilstuna företagshotell erbjuder en unik lösning för Småföretagaren som behöver kontorsrum eller garage. Totalt 19 kontor och 24 garage.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Kontor / Kontorshotell
Total yta 12 - 978 m²
Adress Pressargatan 12
Område Eskilstuna Kontorshotell
Byggår 2012
Renoveringsår 2012
Tillgänglighet Buss, bil, cykel. Går även bra att åka in med lastbil på marken
Våning 2 av 2
Antal rum 19
Tillträde Kontakta oss
Ingår i hyra Värme, el
Objektsnummer 41914125
Områdeshyra 750 - 89 650 kr/mån
750 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

Hyr eget kontorsrum hos oss – ha kontor och garage på samma adress! Eskilstuna företagshotell erbjuder en unik lösning för ensamföretagaren som behöver kontorsplats, garage samt vill ha en egen arbetsplats och samtidigt få tillgång till multiskrivare, modern kaffemaskin och tillgång fritt till ett modernt konferensrum med uppkopplingsmöjligheter för presentation till intressenter eller personal. Självklart erbjuder Eskilstuna Företagshotell posthanteringen till ditt företag. Vi är en kontorsarena för småföretag. Hos oss jobbar alla våra hyresgäster i en kreativ miljö som inspirerar till tillväxt och bättre affärer. Här trivs och utvecklas man och de flesta bolag som verkar hos oss går bra! Hos oss disponerar medlemsföretagen kontorsrum, garage eller mötesrum. Här finns en fantastisk mångfald av spännande bolag och drivna entreprenörer i en härlig gemenskap. För mer information besök vår hemsida www.eskilstunaforetagshotell.se.

Kommunikationer

Buss utanför

Planlösning

Byggnad 1: 90 m2 kontor och 204 m2 lager Byggnad 2: Garage 40m2 (10st) markplan. Kontorsrum, kök, förråd ovanpå 12m2. Byggnad 3: Garage 14 st på 23m2-120m2.

Parkering

Ja

Service

Ja

Skyltläge

Ja

Närliggande företag

Småföretag inom bygg, måleri, hälsa, ekonomi, transport och IT mm mm

Uppvärmning

Fjärrvärme och direktverkande El. Direktverkande el ska bytas u

Övrigt

Vår affärsidé Flytta in hos Eskilstuna Företagshotell och börja skapa affärer och bli del av ett nätverk med andra småföretagare! Som företagare så är det inte bara kontor som du kan hyra hos oss utan även garage som gör att hantverkare passar alldeles utmärkt här på vårt kontorshotell. Hos oss finns en öppenhet och en ödmjukhet till varandras företagande och utveckling och är du småföretagare i Eskilstuna eller närområdet så är vårt mål att du ska kunna skapa affärer samtidigt som du får ett modernt företagshotell att kunna utveckla ditt företag. Eskilstuna företagshotell ska verka för att vi når affärer inom kontorshotellet och att man även slipper sitta hemma med kontorsarbete som egen företagare ofta gör och istället ha en arbetsplats tillsammans med likasinnade. Hos oss ska det vara fullt naturligt att be varandra om hjälp för att kunna stötta varandra till framgång. Vårt moderna kontorshotell vid Vilsta Industriområde i Eskilstuna ska bidra till att du genom att dela kontor med andra småföretagare och dela på investeringar i form av konferensrum, multiskrivare och modernt kök bidra till att du har ett modernt kontor där du kan träffa kunder, leverantörer och personal. Många gånger räcker det med ett tips, men ibland kan det naturligtvis innebära att vi ger varandra uppdrag eller till och med samarbetar på ett stort uppdrag. Samverkan till mer affärer är vår affärsidé och genom lång erfarenhet av att driva eget vet vi det viktiga att kunna samverka med andra småföretagare och skapa affärer. Att ha en egen arbetsplats för sitt företag gör att företagaren kan skilja mellan företagandet och privatlivet, det kan du göra på vårt kontorshotell. Detta är en av de element som skiljer oss från traditionella kontorshotell. Denna samverkan leder oftast till framgång för dem som bejakar den och som tar del av vår miljö och atmosfär fullt ut. Kom på en visning så berättar vi mer om detta och hur det funkar att ha sin kontorsplats hos oss. Skicka oss en intresseanmälan eller ring oss på 076-1425862.


Bilder på lokalen