Kontor, Per Albin Hanssons väg 41, Centrum, Malmö

  • 400 - 815 m²

Nyproduktion - Medeon Science Park


Lokaltyp Kontor
Total yta 400 - 815 m²
Adress Per Albin Hanssons väg 41
Område Centrum
Objektsnummer 41918641

Beskrivning

Nu bygger vi ut vår fastighet Forskaren 1 på Medeon i centrala Malmö. Med tillbyggnaden om cirka 4 000 kvm kan vi erbjuda fler kunskapsrika företag inom Life Science möjligheten att sitta i forskningsparken Medeon.

Inom fastigheten erbjuds: reception, konferensrum, restaurang, gym och resebyrå.

Idag rymmer Medeon ett 60-tal kunskapsinteniva företag inom Life Science. Tillväxten i forskningsparken är god och nybyggnationen på området kommer öka forskningsparkens attraktiva profil och atmosfär ännu mer. Medeon har ett attraktivt läge i Malmö med närhet till city, Skånes universitetssjukhus, Malmö universitet, Mobilia och med busshållplatser i direkt anslutning till området.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med buss utanför fastigheten samt närhet till citytunneln från stationen vid Triangeln. Parkerings möjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Parkering

Motorväg-/påfart

Service

Fastigheten ligger bara några meter ifrån Mobilas shoppingcenter som har ett stort urval av restauranger och annan service som apotek, dagligvaror, systembolag, gym o.s.v.

Övrigt

Forskningspark centralt placerad i Malmö, direkt i anslutning till Skånes Universitetssjukhuset, Lunds Universitet och Malmö Högskola. En mötesplats för alla inom Life Science.


Bilder på lokalen