Kontorshotell, Olof Palmes Gata 29, Norrmalm, Stockholm

  • 70 - 120 m²

Centralt läge nära centralstation. Nyöppnat kontorshotell. Moderna kontor och mötesrum. http://www.regus.se/workspace/sweden/NorraBantorgetstockholm-?utm_source=Lokalguiden&utm_medium=portal


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 70 - 120 m²
Adress Olof Palmes Gata 29
Område Norrmalm
Hiss Ja
Objektsnummer 41878069

Beskrivning

Centralt läge nära centralstation. Nyöppnat kontorshotell. Moderna kontor och mötesrum.

http://www.regus.se/workspace/sweden/NorraBantorgetstockholm-?utm_source=Lokalguiden&utm_medium=portal

Parkering

Ja

Övrigt

Stockholm Norra Bantorget businesscenter ligger mitt i Stockholm, omgiven av de IT, teknik- och telekomföretag staden är känd för. Oavsett om du nätverkar eller bygger nya relationer, hittar du stora varumärken och smarta nystartade företag - allt på nära gångavstånd.
Vårt businesscenter på Norra Bantorget är en praktisk plats att arbeta på, med butiker och restauranger på bottenvåningen och ett stort ytterligare urval på gatorna runt omkring. Stockholms centralstation är belägen på mindre än fem minuters gångavstånd, perfekt för den som pendlar eller den som önskar att snabbt kunna ta sig till flygplatsen.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

*Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.


Bilder på lokalen