Verkstad, Odensjö 11, Ljungby V, Odensjö

  • 200 - 1 000 m²

Två flexibla verkstads- och lagerlokaler med bra inlastningsmöjligheter och takhöjd. Den ena på 1000 kvm och den andra på ca 200 kvm med möjlighet att anpassa lokalens storlek. Tryckluftssystem och traverser i båda lokalerna. Det finns även mindre kontorslokaler, omklädningsrum, kök/matsal. Tältlager på ca 200 kvm. Fiber. Tomten är inhägnad med larmat elstängsel....


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Verkstad / Produktionslokal
Total yta 200 - 1 000 m²
Adress Odensjö 11
Område Ljungby V
Kommun Jönköpings kommun
Byggår 2003
Våning 1
Objektsnummer 41906878

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Två flexibla verkstads- och lagerlokaler med bra inlastningsmöjligheter och takhöjd. Den ena på 1000 kvm och den andra på ca 200 kvm med möjlighet att anpassa lokalens storlek. Tryckluftssystem och traverser i båda lokalerna.
Det finns även mindre kontorslokaler, omklädningsrum, kök/matsal. Tältlager på ca 200 kvm. Fiber. Tomten är inhägnad med larmat elstängsel.

Omgivning

Industrin ligger i Odensjö bys utkant. Odensjö är en trevlig och aktiv by som ligger precis vid sjön Bolmen. I byn finns två bed & breakfast och 5 km norr om byn finns en camping med stuguthyrning. 15 km till S Unnaryd där det finns affär, bank, restauranger, bensinstation etc. 15 km till Lidhult där det finns affär, kafé, bensinstation etc.

Parkering

Ja

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger vid väg 546 mellan Odensjö och S Unnaryd. 4 mil väster om Ljungby/6 mil öster om Halmstad.

Närliggande företag

I fastigheten finns idag en hyresgäst som tillverkar transportlösningar för musikindustrin.


Karta


Bilder på lokalen