Verkstad, Odensjö 11, Ljungby V, Odensjö

Odensjö Fastighets AB

Två flexibla verkstads- och lagerlokaler med bra inlastningsmöjligheter och takhöjd. Den ena på 1000 kvm och den andra på ca 200 kvm med möjlighet att anpassa lokalens storlek. Tryckluftssystem och traverser i båda lokalerna. Det finns även mindre kontorslokaler, omklädningsrum, kök/matsal. Tältlager på ca 200 kvm. Fiber. Tomten är inhägnad med larmat elstängsel....

Beskrivning

Två flexibla verkstads- och lagerlokaler med bra inlastningsmöjligheter och takhöjd. Den ena på 1000 kvm och den andra på ca 200 kvm med möjlighet att anpassa lokalens storlek. Tryckluftssystem och traverser i båda lokalerna.
Det finns även mindre kontorslokaler, omklädningsrum, kök/matsal. Tältlager på ca 200 kvm. Fiber. Tomten är inhägnad med larmat elstängsel.

Omgivning

Industrin ligger i Odensjö bys utkant. Odensjö är en trevlig och aktiv by som ligger precis vid sjön Bolmen. I byn finns två bed & breakfast och 5 km norr om byn finns en camping med stuguthyrning. 15 km till S Unnaryd där det finns affär, bank, restauranger, bensinstation etc. 15 km till Lidhult där det finns affär, kafé, bensinstation etc.

Parkering

Ja

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger vid väg 546 mellan Odensjö och S Unnaryd. 4 mil väster om Ljungby/6 mil öster om Halmstad.

Närliggande företag

I fastigheten finns idag en hyresgäst som tillverkar transportlösningar för musikindustrin.