Kontorshotell, Norrtullsgatan 6, Norrmalm, Stockholm

  • 10–200 m²

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–200 m²
Adress Norrtullsgatan 6
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41927475

Beskrivning

Stockholms nya knutpunkt på bästa läget i Vasastan är ett utmärkt val för ditt nya kontor. Här, ett stenkast från Odenplans vibrerande storstadspuls, hittar du modernt inredda kontorsrum med härligt ljusinsläpp som passar både små och stora företag.

Privat kontor
Vi erbjuder fullt möblerade kontorsrum i alla storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och våra fyra lounger. Hos oss är även din hund välkommen.
Pris vid förfrågan.

Business Lounge
Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder.
5900 SEK/månad.

Virtual Office
För dig med behov av Stockholms bästa företagsadresser med mötesmöjligheter– men inte ett fysiskt kontor.
2500 SEK/månad.

Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Vi erbjuder kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga av våra anläggningar i city och vår flexibilitet gör det alltid möjligt att byta till större lokaler eller växla ner vid behov. Hyr endast den yta som matchar era behov.

Vi hjälper dig att hitta din plats.

Omgivning

Några steg från 7A Odenplan ligger lummiga Observatorielunden som är en avkopplande plats bortom stadspulsen för nedvarvning med en fantastisk utsikt. En kort promenad bort hittar du även Vasaparken med sina närliggande caféer och restauranger. Vasastan är ett restaurangtätt område som bjuder på allt från klassiska husmanskrogar som Tranan och Tennstopet till trendiga caféer. I närområdet finns även ett stort serviceutbud med shopping och ett flertal vintagebutiker samt Mall of Scandinavia som ligger 10 minuter bort med pendeltåget.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger på bästa läget i Vasastan endast några få meter från tunnelbana, pendeltåg och flertalet stadsbussar som avgår från Odenplan. Besöksparkering och möjlighet till privat p-plats finns i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. För dig som föredrar att cykla till jobbet finns här även ett låsbart cykelrum.

Parkering

Ja

Övrigt

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!


Karta
Visa på kartan: