Kontor, Norra Allégatan 8, Linnéstaden, Göteborg

  • 197 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 29 550 - 49 250 kr/mån

Öppen och ljus kontorslokal högst upp i huset. Här bjuds det på både takbjälkar och fönster i taket, en lokal för den kräsne.


Lokaltyp Kontor
Total yta 197 m²
Adress Norra Allégatan 8
Område Linnéstaden
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41961573
Områdeshyra 29 550 - 49 250 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Här finner ni en fräsch och ljus kontorslokal högst upp i huset.
Lokalen har en mestadels öppen planlösning med nivåskillnad. Stora, ljusa ytor med plats för upp till ett 20-tal arbetsplatser. En halvöppen vägg delar av ytan, men släpper igenom ljuset från takfönsterna och ger en rymlig känsla. Lokalen har fönster mot innergården och takfönster mot Allégatan. Ett stort konferensrum, samt ett mindre grupprum med glasväggar. Kontorslokalen har även 2 fräscha toaletter, dusch och förråd.

Här sitter ni med utmärkta kommunikationer och närhet till både restauranger, caféer, butiker och trevliga statsmiljöer.

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader.

Området runt Järntorget har blivit en av stadens populäraste mötesplatser och är ett nav för kultur, restauranger och nattliv. Från Järntorget sträcker sig Linnégatan och Långgatorna med restauranger, kaféer, barer och småskaliga butiker. Här finns även närhet till mysiga Haga och statsparken Slottsskogen och Botaniska Trädgården.

Det här är ett strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen.

Kommunikationer

Järntorget är ett av stadens större knytpunkter för kollektivtrafiken i västra delen av staden.

Planlösning

Öppen planlösning med ett trappsteg som nivåskillnad. Lokalen innehar äver ett rymligt konferensrum samt ett mindre grupprum med glasfönster.

Service

All tänkbar service i direkt närhet.

Övrigt

Vid Järntorget finns bland annat Folkets hus och flera tidigare redaktionshus för tidningar. Idag är torget även en livlig del av nöjeslivet i Göteborg, i direkt anslutning till butiksgator i Haga och Masthugget


Karta