Kontor, Monbijougatan 17B, City, Malmö

  • 200–2 207 m²
  • Q4 2024
  • 25 000 - 423 008 kr/mån

Kontorslokaler i hjärtat av Malmö! Här vill vi bygga vidare på succén Trikåfabriken med Trikåfabriken 2.0, en helt ny byggrätt där vi tillsammans med hyresgästen vill utforma nya arbetsplatser. Vårvision är att skapa en dynamisk plats som inspirerar och skapar möjlighet för gemenskap, vacker stadsmiljö och kreativa möten. Trikåfabriken blir en hyllning till den befintliga arkitekturen och atmosfären. Här lever man enkelt, holistiskt och hållbart. Läs mer på vår hemsida https://www.stenafasti...


Lokaltyp Kontor
Total yta 200–2 207 m²
Adress Monbijougatan 17B
Område City
Publicerad 2023-11-11
Kommun Malmö kommun
Tillträde Q4 2024
Objektsnummer 41961172
Områdeshyra 25 000 - 423 008 kr/mån
1 500 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Kontorslokaler i hjärtat av Malmö!
Här vill vi bygga vidare på succén Trikåfabriken med Trikåfabriken 2.0, en helt ny byggrätt där vi tillsammans med hyresgästen vill utforma nya arbetsplatser. Vår vision är att skapa en dynamisk plats som inspirerar och skapar möjlighet för gemenskap, vacker stadsmiljö och kreativa möten. Trikåfabriken blir en hyllning till den befintliga arkitekturen och atmosfären. Här lever man enkelt, holistiskt och hållbart.
Läs mer på vår hemsida https://www.stenafastigheter.se/vara-projekt/malmo/trikafabrikennastaetapp/

Trikåfabriken är idag fullt uthyrt och som hyresgäst i den nya etappen blir du granne med kreativa företag så som FOJAB arkitekter, HÖVDING innovationsbolag, Edisen, Horisont arkitekter, Talkative, MIKAs modellagentur, Konovalenko reklambyrå, Anagram produktionsbolag m.fl.

Vi ser framför oss att vi fortsätter samla kreativa och innovativa näringar tillsammans med matkreatörer från Malmös bästa matscen, hantverksstudios och mindre butiker. Vi vill att kvarteret ska erbjuda mycket av det man behöver för ett skönt och roligt vardagsliv i ett och samma kvarter - med Malmös stadspuls precis runt hörnet.

Kvarteret
Området runt Bergsgatan/Friisgatan är i en spännande utveckling med många kreativa näringar. Stena Fastigheter vill genom ombyggnaden av Trikåfabriken bidra till att stärka den utvecklingen.

Trikåfabriken är idag nominerat till Årets bygge 2023 inom renovering vilket vi ser som ett starkt kvitto på vår målfokusering och arbete. Här kan du läsa mer om Trikåfabriken och nästa etapp: https://www.stenafastigheter.se/vara-projekt/malmo/trikafabriken-2.0/

Mer information kommer men ni är varmt välkomna att höra av er vid intresse och med frågor!

Projektfakta
Fastighetsbeteckning: Bilden 10
Adress: Monbijougatan, Helsingborgsgatan, Malmö
Område: Möllevången ​
Lokal area för omställning (LOA): 2207 m2​
Hållbarhet: Ambitionen är klimatneutralt enligt LFM30:s beräkningsmetod, Certifiering Miljöbyggnad nivå Silver.​
Byggstart: preliminärt 2023 ​
Arkitekt: FOJAB
Länk till projektet: https://www.stenafastigheter.se/vara-projekt/malmo/trikafabrikennastaetapp/

Kommunikation
På Möllan är stämningen livfull och välkomnande. Här är fullt av restauranger, småbutiker, secondhandbutiker och genuint Malmö-liv. Med bra kommunikationer och nära till centrum får du de bästa möjligheterna att både nå kunder och att skapa en hållbar och attraktiv arbetsplats för dig och dina kollegor.

- 700m till Triangelns tågstation & köpcentrum

- Regional- och stadsbussar precis utanför fastigheten

- Åtta minuters promenad till bussterminalen på Södervärn

- Nio minuters cykel till innerstaden / Gustav Adolfs torg

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen