Butikslokal, Mastgränd 8, Västra Hamnen, Malmö

  • 45 m²

Hyr butsiklokal i anslutning till Masttorget i Västra Hamnen


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 45 m²
Adress Mastgränd 8
Område Västra Hamnen
Publicerad 2023-11-10
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41944281

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn.

Planlösning

Nu finns det möjlighet att hyra en mindre lokal på bästa läge vid livliga Masttorget i Västra Hamnen. Lokalen lämpar sig väl för olika verksamhetsinriktningar, såsom frisör, försäljning, mottagning mm. Butiken är välexponerad med fönster från golv till tak och ca 2,70 i takhöjd. Läget är mycket bra med placering nära Masttorget och med ett fint gångstråk precis utanför. Närmaste grannarna är områdets bibliotek och en skönhetssalong.

Varmt välkommen att kontakta Martina för mer information eller en visning, martina@skandiafastigheter.se, eller 040-20 63 49.

Service

Du befinner dig i närheten av ett flertal restauranger och kaféer som blir allt fler i takt med att området fortsätter att växa. Utbudet är redan idag brett med enkla snabblunchställen såväl som restauranger för affärsluncher och ekologiska alternativ. På sommaren ger strandpromenaden en känsla av betydligt sydligare breddgrader med sina många uteserveringar och fina badmöjligheter och Turning Torso som landmärke. Hela Malmö citys utbud finns inom promenadavstånd.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen