Kontor, Marknadsgatan 3B, Gränbystaden, Uppsala

  • 118 m²
  • Enligt överenskommelse

Liten lokal i nära anslutning till Gränbystadens galleria. Passar för butik, showroom, kontor eller service.


Lokaltyp Kontor
Total yta 118 m²
Adress Marknadsgatan 3B
Område Gränbystaden
Publicerad 2023-11-10
Kommun Uppsala kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41958139
Bifogade filer

Beskrivning

I Gränbystaden, ett blomstrande område av stadslivskaraktär, finns nu möjlighet att förhyra en lokal med stora fina fönsterpartier i nybyggd fastighet. Lokalen, vilken utgörs av 120 kvm i förslagsvis öppen planlösning, lämpar sig för verksamhet inom kontor, service eller handel. I närheten finns Gränbystadens kvarterslokal Blomman. En helt nyinredd lokal med plats för upp till 50 personer för fest, matlagning, stormöte eller annan aktivitet. Med kvarterslokalen vill vi skapa mervärde för dig som bor eller verkar i Gränbystaden, använd den för företagsevent eller privat tillställning.

Omgivning

Gränbystaden har Uppsalas bästa kundflöde, ett fantastiskt serviceutbud och mycket goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som besökare. Detta, i kombination med närhet till city och E4:an, gör Gränbystaden till ett perfekt läge för kontor. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. Mer kontor, bostadshus, service, handel och kultur fortsätter att tillskapas.

Parkering

3h gratis parkering i parkeringsgarage och utomhusparkering. Möjligt att teckna parkeringstillstånd för förlängd parkeringstid. Plats för el-bil.

Service

Hela Gränbystaden (inkl. Norra delen med volymhandel) är länets ledande handelsplats med brett utbud av service. Utöver service erbjuds en attraktiv mötesplats där handel varvas med kontor, bostäder och kultur i en levande miljö.


Karta

Bilder på lokalen