Lagerlokal, Marieholmsgatan 64, Norra Göteborg, Göteborg

  • 3 700–4 700 m²
  • 138 750 - 293 750 kr/mån

Välkommen till Marieholmsgatan 64, Göteborg. Alldeles intill E45 och beläget i industriområdet Marieholm erbjuds en lagerlokal om cirka 3700 kvadratmeter, varav cirka 200 kvadratmeter består av reception, kontor och omklädningsrum. Lagerlokalen har access via två portar från lastkaj och två lastportar. Takhöjden uppnår strax under 8 meter till balk och bärigheten är god - vilket ger fina förutsättningar för att bedriva produktionsverksamhet eller tyngre lagerhållning. Önskas ytterligare kontorsy...


Lokaltyper Lagerlokal / Produktionslokal / Träningslokal / gym / Kontor / Lager / Logistiklokal
Total yta 3 700–4 700 m²
Adress Marieholmsgatan 64
Område Norra Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Takhöjd 8
Objektsnummer 41976843
Områdeshyra 138 750 - 293 750 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Marieholmsgatan 64, Göteborg. Alldeles intill E45 och beläget i industriområdet Marieholm erbjuds en lagerlokal om cirka 3700 kvadratmeter, varav cirka 200 kvadratmeter består av reception, kontor och omklädningsrum. Lagerlokalen har access via två portar från lastkaj och två lastportar. Takhöjden uppnår strax under 8 meter till balk och bärigheten är god - vilket ger fina förutsättningar för att bedriva produktionsverksamhet eller tyngre lagerhållning. Önskas ytterligare kontorsyta finns allt ifrån 150 - 1000 kvadratmeter att hyra till på plan två som nås direkt från lagret. Här finns gott om parkeringar utanför och rundkörning på fastigheten för lastbilar. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Omgivning

Marieholmsgatan tillhör området Marieholm/Gamlestaden. Ursprungligen är industriområdet en ö och kallades för Gamlestadens Holme. Här finns många etablerade industriföretag som huserar men även ett par lunchrestauranger. Ett kvarter bort finns bland annat Go Lunch som serverar lunch måndag - fredag och som är mycket uppskattad.

Från lokalen är det promenadavstånd till Gamlestadens Station som erbjuder ett större lunchutbud och som dessutom är en knutpunkt för kollektivtrafikresenärer.

Kommunikationer

Exceptionellt skyltläge längs med E45 och via Marieholmstunneln nås även E6, samt E20 via Gamlestaden.

På området är det fri parkering på parkeringsdäck i anslutning till huvudentré med tillhörande kontorsytor. Intill lastportarna vid lagerytan finns dessutom flertalet parkeringar.

Parkering

Ja

Skyltläge

Nej


Karta