Lagerlokal, Malmstensvägen, Rikstens företagspark, Botkyrka

  • 720 m²

Ytffektiv och nybyggd lokal med 9 m takhöjd


Lokaltyper Lagerlokal / Produktionslokal
Total yta 720 m²
Adress Malmstensvägen
Område Rikstens företagspark
Kommun Botkyrka kommun
Byggår 2024
Våning Bv + 1tr
Objektsnummer 41974010

Beskrivning

Bli första hyresgästen i nybyggd industri-/verkstadslokal i Riksten. Generös takhöjd och stora portar. Lokalen är genomkörbar med fyra portar. Det finns stora rangerytor runt fastigheten, vilket ger en mycket enkel logistik för in- och utleveranser. Lokalen är förberedd med bjälklag för kontor på övervåning som hyresgästen kan vara med och planera. Hög strömförsörjning om 63 amper. Området runt fastigheten kommer asfalteras och instängslas. Parkering och uppställningsytor finns att hyra. Möjlighet finns att hyra hela ytan om 1 440 kvm eller halva om 720 kvm.

Övrigt

Anpassningsbar lättindustri-/lagerlokal med möjlighet att påverka övervåningen med kontorsytor. Lokalen har fyra stora portar och är genomkörbar. Lokalen har både oljeavskiljare och avloppsränna. Djupet på lokalen är ca 30 meter och bredden ca 23 meter. Takhöjd till nock är ca 9 meter och under planerad entrésolplan blir takhöjden ca 6 meter. Det finns möjlighet till at hyra halva fastigheten.

Rikstens företagspark ligger i Tullinge, söder om Grödingebanan. Planområdet för del 1 av företagsparken är beläget öster om Pålamalmsvägen mitt emot utfarten från Kronoparksvägen. 

Ca 100 meter till planerad busshållplats. Ca 20 minuter ifrån Stockholms city och ca 10 minuter till Flemmingsbergs centrum med bil.


Karta

Bilder på lokalen