Kontor, Malaxgatan 7, Akalla, Stockholm

  • 1 218 m²

Kontorslokal om två plan med en stor och härlig innergård för större möten och lunchutrymme.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 218 m²
Adress Malaxgatan 7
Område Akalla
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41941188

Beskrivning

De två planen binds ihop via en interntrappa från innergården samt med hiss och trapphus. Lokalen har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Dusch och omklädningsrum finns för de som cyklar till jobbet eller vill ta en träningsrunda på lunchen, här planerar vi även att bygga ett mindre gym i källarplanet.

Flaggstång finns med möjlighet att sätta upp egen flagga samt en stor skyltplats utanför entrén.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i nära anslutning till både E4 samt E18. Till Arlanda flygplats tar du dig med bil på ca 20 minuter. Närmaste tunnelbanestation är Akalla några minuters promenad från fastigheten, och området trafikeras av flera busslinjer.

Parkering

30 parkeringsplatser.

Service

I Kista galleria med sina generösa öppettider ligger en bit bort från fastigheten. Här finns all tänkbar service i form av butiker samt vårdcentral och tandläkare. I Kista centrum finns gott om restauranger samt även gym, biograf och bowlinghall för de som vill hitta på något trevligt efter jobbet. Hit tar du dig via buss eller bil.

Övrigt

Inte långt från Malaxgatan hittar du Akalla By med ett utegym i nära anslutning samt motionsspår för dem som gillar att löpträna på lunchen. Akalla by har lantlig charm o här finns under sommartid ett trevligt litet café samt minigolfbana.


Karta

Bilder på lokalen