Butikslokal, Mölndalsvägen 23, Södra Göteborg, Göteborg

  • 540 m²

Välkommen till den perfekta butikslokalen på Mölndalsvägen 23! Med sina imponerande 540 kvm och stora fönster som vetter ut mot Mölndalsvägen erbjude


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 540 m²
Adress Mölndalsvägen 23
Område Södra Göteborg
Publicerad 2023-11-11
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41924537

Beskrivning

Välkommen till den perfekta butikslokalen på Mölndalsvägen 23! Med sina imponerande 540 kvm och stora fönster som vetter ut mot Mölndalsvägen erbjuder denna lokal en fantastisk möjlighet att marknadsföra och exponera ditt företag på ett framstående sätt.

Den stora öppna ytan i butikslokalen ger dig möjligheten att skapa en attraktiv och funktionell butiksmiljö som är anpassad efter dina behov. Här finns gott om plats för att skapa spännande produktutställningar, lockande varupresentationer och en trivsam shoppingupplevelse för dina kunder.

I anslutning till den öppna ytan finns även mindre rum längst bak, perfekta för exempelvis kontor, lager eller personalutrymmen. Denna kombination av öppenhet och flexibilitet ger dig utrymme att anpassa lokalens layout efter din verksamhets specifika krav.

Läge, läge, läge! Du kommer att dra nytta av den strategiska placeringen av denna butikslokal. Med närheten till Liseberg och Korsvägen kommer du att attrahera både lokalbefolkning och besökare, vilket ökar din synlighet och potentiella kundkrets. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter i området, vilket gör det lätt för både personal och kunder att ta sig hit. Coop ligger precis i närheten, vilket ger en extra bekvämlighet för dina kunder att kombinera sin shopping med ett besök i din butik.

Denna butikslokal är perfekt för en rad olika verksamheter, men det bör noteras att restaurangverksamhet inte tillåts. Med dess generösa yta, imponerande fönsterfront och närhet till populära destinationer är denna lokal en sällsynt möjlighet som du inte vill missa.

Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss på 031-3504900 eller hej@loqalo.se!


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen