Övrig lokal, Lustgårdsgatan 7, Kungsholmen, Stockholm

  • 30 m²

Trevlig lokal belägen på Kungsholmen


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 30 m²
Adress Lustgårdsgatan 7
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41975000

Beskrivning

###Beskrivning
Välkomna till denna lokal belägen på Lustgårdsgatan på Kungsholmen. Lokalen disponeras på 30 kvm fördelat på två rum, fint ljus fyller lokalen via ett flertal fönsterpartier i olika vädersträck. För närvarande används lokalen som en tatueringsstudio, komplett med två behandlingsstolar. Här finns även en rymlig toalett med gott om förvaringsmöjligheter samt ett välutrustat kök. Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

###Område
Lustgårdsgatan 7 ligger i hjärtat av Kungsholmen, en av Stockholms mest populära och livliga stadsdelar. Med sin centrala placering och charmiga atmosfär erbjuder detta område en unik kombination av stadspuls och grönområden. Närliggande tunnelbanestationer som Fridhemsplan och Rådhuset samt flera busslinjer gör det enkelt att ta sig runt i Stockholm. Här finns ett brett utbud av shoppingmöjligheter och restauranger, allt från trendiga caféer och restauranger till mysiga butiker och matmarknader finns inom gångavstånd.

###Fakta
Hyra: 7 523 SEK/mån exkl. moms.
F-Skatt: 409 SEK/mån exkl. moms.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Daniel Malmborg: Mobil: +46 (0)737 51 73 18 Tel: +46(0)8-23 20 70 Mail: daniel@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta

Bilder på lokalen