Kontor, Livdjursgatan 4, Slakthusområdet, Johanneshov

  • 300–700 m²
  • Enligt överenskommelse

Etablera er på en av Stockholms mest spännande platser - Slakthusområdet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 300–700 m²
Adress Livdjursgatan 4
Område Slakthusområdet
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41949611

Beskrivning

Ett modernt och relativt nyrenoverat kontor i entrén till Slakthusområdet hyrs nu ut på flexibelt eller permanent avtal. Interiören är ljus och bjuder på med stor andel egna rum, vilket självklart går att justera. Landa tidigt i detta kreativa område och var med på utvecklingsresan i Slakthusområdet. Välkommen!

Omgivning

Ta plats i Slakthusområdet, som ska bli hela Stockholms självklara mötesplats för kontor, boende, mat, kultur och upplevelser. En motor för hela söderort.

Kommunikationer

Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Planlösning

Kontorslokal med många konferensrum, separata arbetsrum och ytor som kan användas som lounge eller öppna arbetsområden.

Parkering

Stockholm parkering ansvarar för all parkering i området. I området finns markparkering med både besöks- och fasta platser. Längs med Arenavägen finns ett flertal parkeringsgarage.

Service

Hus 26, en del av Slakthushallarna, finns runt hörnet med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albins största satsning Solen, Afrika, Bar Montan och Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Utbudet av restauranger och annan service kommer succesivt utökas närmsta åren. Globen Shopping ligger bredvid och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen