Kontor, Lilla Bommen 1, Lilla Bommen, Göteborg

  • 291 m²
  • 20240501


Lokaltyp Kontor
Total yta 291 m²
Adress Lilla Bommen 1
Område Lilla Bommen
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20240501
Objektsnummer 41922779

Beskrivning

Det här är en toppmodern lokal på fjortonde våningen med otrolig utsikt över
både staden och älven. Ytorna på 291 kvadratmeter passar er som letar efter ett välplanerat och inspirerande kontor för upp till 20 personer. Öppna luftiga ytor, högt i tak och stora fönster i flera väderstreck skapar härliga ljusinsläpp och rymd. Här finns rätt förutsättningar för att skapa ett kontor där ni vill vara och kan jobba tillsammans. Lunchen intar ni i det trevliga pentryt, på någon av restaurangerna i huset eller varför inte nere i gästhamnen där känslan av Göteborgs skärgård är påtaglig, fast du är mitt i city. Här får ni en bekväm arbetsplats med ett brett
serviceutbud i huset och möjlighet till ett flexibelt hyresavtal.

Nytänkande och internationellt mitt i city precis vid Göta älv
Lilla Bommen är en stadsdel under utveckling i Göteborgs mest dynamiska och kreativa affärsdistrikt. Här knyts staden ihop över älven och närmare vattnet än så här kan ni inte komma, ett privilegium som få andra citykontor kan bräcka. Endast några hundra meter bort ligger Göteborgs centralstation, Nils Ericson-terminalen, Västlänkens kommande uppgång liksom direkt påfart till E45. Samtidigt som det pulserar längs kajkanten är här lugnt och stilla, det lokala möter det internationella i en dynamisk mix av historia och tillväxt.

Läget är perfekt för er som vill ta bästa plats när nya kvarteren runt Lilla Bommen transformeras, utvecklas och växer fram. Området genomgår en stor förändring för att under de närmaste åren bli ett levande och urbant kajstråk som lockar både till arbete och fritid. Byggnaden Läppstiftet är en av Göteborgs mest ikoniska och är en
fastighet som välkomnar framtidens företag med flexibla och nytänkande kontorslösningar.

Välkomna att boka en visning av ett flexibelt kontor i utvecklande kvarter!

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

P-platser att hyra Inom fastigheten finns garageplatser att hyra. Man kan också hyra p-plats på närliggande P-arken.  Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns P-arken.

Service

Läppstiftet i Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är härligt.


Karta

Bilder på lokalen