Kontor, Lilla Bommen 1, Lilla Bommen, Göteborg

  • 291 m²
  • 20230401


Lokaltyp Kontor
Total yta 291 m²
Adress Lilla Bommen 1
Område Lilla Bommen
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20230401
Objektsnummer 41922779

Beskrivning

Denna moderna på lokal på vån 14 i fastigheten Läppstiftet har otrolig utsikt över både staden och älven. Ytorna på 291 kvadratmeter passar er som letar efter ett flexibelt kontor för upp till 20 personer. Fint ljusinsläpp och vyerna ger er möjlighet att arbeta och möta kunder i ett kreativt och trivsamt kontor. Lunchen kan intas på någon av restaurangerna i huset eller varför inte nere i gästhamnen där känslan av Göteborgs skärgård är påtaglig, fast du är mitt i city.

Här får ni en bekväm arbetsplats med ett brett serviceutbud i huset, som till exempel cykelgarage med service, restauranger, vinbar, reception och konferensbokning samt möjlighet till ett flexibelt hyresavtal. Endast några hundra meter bort ligger Göteborgs centralstation, Nils Ericson-terminalen, Västlänkens kommande uppgång liksom direkt påfart till E45.
Läget är perfekt för er som vill ta bästa plats när nya kvarteren runt Lilla Bommen transformeras, utvecklas och växer fram till ett levande och urbant kajstråk som lockar både till arbete och fritid. Byggnaden Läppstiftet ligger centralt och är en av Göteborgs mest ikoniska fastighet och välkomnar framtidens företag med flexibla och nytänkande kontorslösningar.
Välkomna att boka en visning!

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Inom fastigheten finns ett antal uppmärkta parkeringsplatser vilka hyresgästerna hyr samt besöksparkering. P-däck P-tillstånd, som erhålls från Vasakronan, krävs vid parkering i p-däcket. Det ska placeras väl synligt i framrutan på bilen. I p-däcket finns inga numrerade p-platser, man ställer sig i valfri ruta. In- och utfart sker med passerkort. Vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig, personlig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av p-däcket sker en gång per kvartal. P-dekalen gäller ej på besöksparkeringen. Garage, källarplan I fastigheten finns ett antal fasta garageplatser för uthyrning. För tillträde behövs passerkort dygnet runt och vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av garaget sker en gång per kvartal. Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns parkering på planen under Göta Älv Bron. Betalning sker i p-automat. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls.

Service

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen