Kontor, Kungsgatan 50, Kungsstan, Göteborg

  • 1 072 m²
  • 20240101


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 072 m²
Adress Kungsgatan 50
Område Kungsstan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1850
Renoveringsår 1960
Tillträde 20240101
Objektsnummer 41877113

Beskrivning

Välkommen till en unik lokal som ligger på en mycket välkänd adress i Göteborg. Här har ni cityliv, shopping och trevliga matställen precis utanför dörren, i ett av Göteborgs absoluta topplägen. Lokalen har ett generöst ljusinsläpp och en otrolig rymd mycket tack vare den inbjudande ljusgården, som utgör lokalens mittpunkt. Därav finns stora gemensamma ytor som blir en självklar plats att samlas på. Upp till 64 kollegor kan dela på dessa 1072 kvadratmeter, där planlösningen är i huvudsak öppen men även med gott om mötes- och samtalsrum. I entrén finns möjlighet till egen receptionen och välkomnande yta för era kunder och besökare. Lokalen har även dusch och omklädningsrum för er som kanske tar en lunchjogg i närliggande Kungsparken eller för den som cykelpendlar till kontoret. Denna kreativa lokal bjuder på en smidig arbetsvardag med allt nära för en trivsam arbetsplats. Modern fastighet från 1860-talet mitt i city nära kollektivtrafik Byggnaden är vacker från slutet av 1800-talet, uppdaterad med hållbara och miljöbesparande lösningar. Utanför porten är det nära till kollektivtrafik på närliggande korsande gator men på själva Kungsgatan strosar folkvimlet förbi för att fönstershoppa, fika eller ta en trevlig lunch. Utanför porten är det nämligen bilfritt. För den som behöver ta bilen till kontoret parkering att hyra i något av närliggande parkeringsgarage. Ute på gatan är det smidigt att låsa fast sin cykel eller hyra en för dagen. Byggnaden har miljöcertifiering LEED Guld, läs mer på www.sgbc.se/certifiering/leed. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Kommunikationer

Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik och SJ . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. Parkeringshuset i Nordstan   P-hus City Fredstan på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Service

Fastigheten finner du mitt i centrala Göteborg, inom Vallgraven. Intill ligger knutpunkterna Brunnsparken och Kungsportsplatsen, på fem minuters promenadavstånd sedan Centralstationen, vilket ger mycket goda kommunikationsmöjligheter åt alla väderstreck. Fastighetens placering på Kungsgatan erbjuder bästa handel och service. Gallerior som Arkaden, NK och Nordstan, finns också i närområdet.


Karta

Bilder på lokalen