Kontorshotell, Kungsgatan 37, Huskvarna

  • 9–20 m²
  • Omgående

Mitt i Huskvarna centrum kan du hyra in dig i vårt nyrenoverade kontorshotell som består av 10 kontorsrum. Hyra 4.200-6.600 kr per mån.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 9–20 m²
Adress Kungsgatan 37
Kommun Jönköpings kommun
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41947597

Beskrivning

Konceptet bygger på att du som hyresgäst enbart hyr den eller de kontorsdelar du har behov av. Kontoren är inredda och klara. Kök, matplats, konferensrum och wc delar du med övriga som hyr in sig. På så sätt kan du få samtliga fördelar med att ha en större lokal, fast till en lägre kostnad. Utöver inredda kontor och komplett utrustade gemensamma ytor så ingår även samtliga driftkostnader, trådlös internetuppkoppling, el, värme etc. Allt du behöver för att kunna fokusera mer på din egen verksamhet.

Kontoren hyrs till en fast månadshyra (4.200 kr - 6.600 kr) och har en kontraktslängd på 12 månader. Konferensrummet hyr du när du har behov. Läs gärna mer i vår broschyr som vi laddat upp här.

Kommunikationer

Lokalen ligger i Huskvarna centrum vid Rosengallerian och nås mycket enkelt från E4:an via trafikplats Huskvarna Södra. Närmsta busshållplats återfinns i direkt anslutning utmed Kungsgatan (Esplanaden).

Parkering

Parkeringar finns att hyra i garage.

Service

Lokalen ligger i anslutning till Rosengallerian, mitt i Huskvarna centrum och är den självklara samlingspunkten i Huskvarna tätort med omnejd.I Rosengallerian finns all väsentlig närservice så som livsmedelsbutiker i form av Willys och Huskvarna Saluhall. Granne med kontorshotellet ligger Nordic Wellnes som bedriver gymverksamhet. Vidare finns tandläkarmottagningar, frisör, upplevelsecentrum, restauranger och kommunal verksamhet. Gallerian har flera hyresgäster inom detaljhandel, bland annat Jysk, Lindex och Kappahl.


Karta

Bilder på lokalen