Kontor, Kungsgatan 28, Magasinstan, Göteborg

  • 258 m²
  • 20240101


Lokaltyp Kontor
Total yta 258 m²
Adress Kungsgatan 28
Område Magasinstan
Publicerad 2023-11-16
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1844
Renoveringsår 1930/2009
Tillträde 20240101
Objektsnummer 41938982

Beskrivning

Välkommen till en fräsch och inspirerande

kontorslokal i Göteborg, mitt på Kungsgatan – där arbetsglädje får en ny innebörd! Här pratar vi inte bara om 258 kvadratmeter utan om en fräsch och nybyggd yta med en ljusgård som släpper in rikligt med ljus genom stora fönster. Öppen planlösning, snackiga mötesrum och en plats som andas kreativitet.
Strategiskt läge på Kungsgatan nära allt Läget är oslagbart – på Kungsgatan, där stadsbruset blandas med shoppingglädje. Spårvagnar och busshållplatsen ligger närmare än närmast, så ni kommer aldrig behöva klaga på dålig tillgänglighet. Utforska kvarteren runt knuten på Magasinsgatan. Här får ni en extra boost av trendighet med butiker och matställen som ger Göteborg en extra coolhetsfaktor. Här kan ni även njuta av vardagsmotion genom att träna, promenera längs vallgraven, utforska närliggande parker och hitta ny energi för resten av dagen. En plats där arbete och fritid smälter samman på ett harmoniskt sätt.

Vasakronan - mer än en hyresvärd och service i fokus Och ja, vi är Vasakronan, men vi är inte bara en hyresvärd – vi är er medspelare för att se till att just er arbetslokal blir episk. Parkering är bara bonus.

När det kommer till service erbjuder en professionell och tillmötesgående servicenivå i både lokalen och hela huset, för att säkerställa att er arbetsdag är smidig och bekymmersfri.

Känn er som hemma och slå oss en signal för en visning. Här skapar vi inget vanligt kontor – det här blir er egen kreativa hub mitt i hjärtat av Göteborg! Välkomna att boka en visning av en skön lokal mitt i smeten!

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 15 minuter till fots. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Vasakronans hyresgäster kan hyra garageplats i huset och i dess närhet. Observera takhöjden i garaget på Ekelundsgatan som har en fri höjd på 2,10 meter. Kontakta Vasakronan för mer information och uthyrning av plats. P-plats kan även hyras i parkeringshuset i Nordstan, i  APCOA:s parkeringshus Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7, tel 031 13 90 05 eller i P-hus City. Parkeringsmöjligheter finns också i parkeringshus Pedagogen på Sahlgrenskagatan 4, tel 031 774 37, Öppettider 6.30-21.00

Service

Fastigheten är belägen mitt i centrala Göteborg. Kungsgatan erbjuder en stor variation av butiker och service. Magasinsgatan är känd för alla sina caféer och restauranger, där finns även en hel del butiker.  Närmsta spårvagnshållplatser är Domkyrkan och Grönsakstorget. På nära gångavstånd finns både Saluhallen (Kungstorget) och Feskekyrkan (Rosenlundsplatsen) där både lunch och delikatesser kan införskaffas. Närmsta matvaruhandel är Lidl,  Willys och ICA supermarket och nås med 3-4 minuters gång.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen