Produktionslokal, Kraftvägen 50, Kungsängen, Brunna

  • 2 628 m²

Representativ fastighet med tilltalande egenskaper.


Lokaltyper Produktionslokal / Kontor / Butikslokal / Lagerlokal / Övrig lokal
Total yta 2 628 m²
Adress Kraftvägen 50
Område Kungsängen
Kommun Upplands-Bro kommun
Byggår 2013
Våning 3
Objektsnummer 41977735

Beskrivning

Denna fina fastighet, belägen på Kraftvägen 50 i Kungsängen, är en expansiv industrilokal som utmärker sig med sina imponerande funktioner och strategiska läge nära E18. Fastigheten har beteckningen Viby 19:77 och ligger i området Brunna. Fastigheten är välplanerad, smart och mångsidig som passar många olika verksamheter.

Övrigt

Brunna, beläget i Upplands-Bro kommun, är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Dess strategiska läge, med närhet till både E18:an och E4:an, erbjuder snabba och effektiva distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen.

Ett visst serviceutbud av butiker och restauranger i närområdet.

Närheten till E4:an och E18:an gör området lättillgängligt både för lastbilar och personbilar. Arlanda och Bromma flygplats kan nås med bil på bara 30 minuter. Dessutom finns en busshållplats inom gångavstånd, vilket gör det enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation.

Fastigheten har en generös entré samt två ytterligare våningar. På bottenvåningen finns ett showroom och kontor med en total yta på 325 kvm. Den andra våningen innehåller ytterligare 325 kvm kontorsyta. Den tredje våningen är för närvarande oinredd och omfattar 325kvm, inklusive ventilationsrum och maskinrum för hissen.

Lagerdelen av byggnaden är 1 653 kvm stor och inkluderar hög-lager samt godsmottagning med pallställ enligt bifogad ritning. Lokalen är utrustad med 5 stora lastportar, vilket möjliggör enkel tillgång för logistik och transport. Dessutom finns två generösa ingångar som underlättar vid större leveranser.

Tomtstorlek 4 526 kvm

Solpaneler finns på taket.


Karta