Butikslokal, Kopparbergsvägen 13A, Västerås centrum, Västerås

  • 90 m²

Topprenoverad cafélokal mitt i Västerås city


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 90 m²
Adress Kopparbergsvägen 13A
Område Västerås centrum
Publicerad 2023-11-11
Kommun Västerås kommun
Tillgänglighet Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41968011
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till toppmoderna Gallerian med ny fasad, entré och kundgång. Här finner du en attraktiv mix av kontor, handel och service. Nu har du chans att hyra en attraktiv cafélokal med ett härligt ljusinsläpp. Lokalen möter dig direkt vid Gallerians entré. Här finns stora, öppna fönster som går att skjuta åt sidan för känslan av att sitta ute men ändå inne. Extra plus i kanten är möjligheten för uteservering, där du kan erbjuda dina gäster fika eller frukost i förmiddagssolen.

Tillsammans med intilliggande Punkts köpcentrum blir kvarteret stans nya plats för shopping, mat och upplevelser. Här rör sig människor dygnet runt i och med närliggande kontor, vårdcentraler, livsmedelsbutiker, systembolag och äventyrspalatset Prison Island. Gallerian blir ett naturligt stråk mellan city, tågstationen och Västerås resecentrum och fångar alla tusentals människor som arbetar i Mimerkvarteren, Kopparlunden och City.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning

Omgivning

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i bland annat Punkt som ligger runt hörnet.


Karta

Bilder på lokalen