Kontor, Kom snart igen 7, Skeppsbron, Kalmar

  • 88 m²
  • Enligt överenskommelse

Möjlighet till nytt kontor med egen ingång vid Skeppsbron i Kalmar!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Lagerlokal / Kontorshotell
Total yta 88 m²
Adress Kom snart igen 7
Område Skeppsbron
Kommun Kalmar kommun
Renoveringsår 2023
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Ingår i hyra Värme
Objektsnummer 41966919

Beskrivning

Nu finns spännande möjligheter för din verksamhet på Kom Snart Igen 7, där denna nya lokal tar form precis vid Skeppsbron i Kalmar. Denna unika lokal har en egen ingång och ett fantastiskt läge, med Baronens köpcentrum och gott om närliggande parkeringsmöjligheter precis runt hörnet.

Lokalens Höjdpunkter:

Anpassningsbar Design: Denna 88 kvm stora lokal är under renovering och kan anpassas till just din verksamhet. Här är chansen att sätta din helt egna prägel på arbetsytan. Nu har du friheten att skapa den arbetsmiljö som passar dig bäst. Lokalen kommer innehålla ett nytt kök och toalett.

Mångsidighet: Lokalen passar bra att användas till en mängd olika verksamheter.

Historisk Miljö: Fastigheten har en rik historia och ligger i en omgivning som erbjuder en unik atmosfär, med havet precis intill. Ett inspirerande ställe att arbeta och utveckla din verksamhet.

Det här är chansen att skapa en arbetsplats som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Med ett fint läge, en flexibel design och en inspirerande omgivning, är detta kontoret redo att bli ditt drömutrymme.

Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Ge ditt företag möjligheten att trivas och växa i en lokal som du själv har varit med och anpassat för att passa din vision.

Parkering

Ja


Karta

Bilder på lokalen