Kontor, Kålgårdsbergsgatan 15, Centrum, Uddevalla

Golden Albin i Uddevalla AB Friskvård (0 m) Shopping (61 m) Restaurang (87 m) Bank (124 m) Parkering (126 m) Uttagsautomat (141 m) Postkontor (341 m) Kommunikation (349 m) Bilservice (784 m)

Otroligt mysiga kontorslokaler i det gamla Posthuset på Kålgårdsbergsgatan i Uddevallas absoluta centrum. Det finns allt från det lilla med snedtak till det stora där man kan expandera. Free wifi naturligtvis, tillgång till gemensamhetsutrymmen såsom kök, dusch och en helt nyrenoverad konferensanläggning som är fristående på tomten . Detta är en idyll med innergård mitt i Uddevalla, en unik plats för Er företagare som söker inspiration och trevlig gemenskap . Hyreskontrakt från 3 månader - 3 år...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 15 m²
Adress Kålgårdsbergsgatan 15
Område Centrum
Objektsnr 41821413
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Otroligt mysiga kontorslokaler i det gamla Posthuset på Kålgårdsbergsgatan i Uddevallas absoluta centrum. Det finns allt från det lilla med snedtak till det stora där man kan expandera. Free wifi naturligtvis, tillgång till gemensamhetsutrymmen såsom kök, dusch och en helt nyrenoverad konferensanläggning som är fristående på tomten . Detta är en idyll med innergård mitt i Uddevalla, en unik plats för Er företagare som söker inspiration och trevlig gemenskap . Hyreskontrakt från 3 månader - 3 år alternativt nybyggnation för det större företaget men då krävs det långtidshyra .
Konferenslokalen går att hyra separat och vid engångstillfällen om så önskas.

Kilbäcksgatan 21, Centrum

Nyrenoverat kontor med flera rum. Gemensamt fikarum,toa. Int...

Visad

Kilbäcksgatan 21, Centrum

Nyrenoverat kontor med flera rum. Gemensamt fikarum,toa. Int...

Visad

Tegelbruksvägen, Centrum

Kontorshotell, Kasens industriområde. 10st rum a 12m2/st led...

Visad