Kontor, Jungfrugatan 50, Östermalm, Stockholm

  • 54 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 6 309 kr/mån

Momsfri lokal med låg hyra på Östermalm.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Övrig lokal / Studio / ateljé / Kontor / Lager
Total yta 54 m²
Adress Jungfrugatan 50
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Våning KV
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41976755
Hyra 6 309 kr/mån
1 402 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns möjligheten att ta över denna kombinerade kontor och lagerlokal om 54 kvm på Jungfrugatan. Lokalen har under lång tid använts av konstkonservatorer och har en väggmonterad fläkt anpassad till denna verksamhet. Även ett arbetsbord anpassat till detta kan medfölja. Lokalen har en öppen planlösning med ett arbetsrum innanför en större portal och fönster i båda ändarna av rummet. I andra änden finns plats för både soffa, matbord och skrivbord samt mer förvaring. Pentry med två plattor och kylskåp finns med toalett intill. Lokalen ligger i fastighetens källare och utanför dörren finns tvättstuga som man har tillgång till. Här finns även en dusch som går att nyttja. Ett källarförråd tillhör lokalen och ligger i anslutning till lokalens entré. En fin liten innergård hör till fastigheten och här finns plats att äta lunch ute i solen.
Överlåtelseavgift: 300 000 kr eller högstbjudande.

Kontakta Jimmy Rydberg på 070-921 99 44 för mer info och visning.

Kommunikationer

Tunnelbanans röda linje vid stationen Stadion finns cirka 500 meter bort samt flera busslinjer runt hörnet på gatan

Planlösning

Öppen planlösning med ett avlångt rum som har fönster i båda ändarna. Pentry med toalett. Tillgång till tvättstuga och källarförråd.

Övrigt

1 402 kr/m²/år. Bashyra 4 050 kr, indextillägg 2 259 kr, fastighetsskatt 15 kr, bränsletillägg 236 kr, källarförråd 125 kr. Total månadshyra 6 685 kr/mån.


Karta