Kontorshotell, Industrigatan 5, Vasastaden, Linköping

  • 10–80 m²
  • 667 - 9 333 kr/mån

Nyrenoverade och riktigt härliga lokaler med ett toppenläge. Här finner du ro att jobba samtidigt som du garanterat kommer lära känna nya människor som hjälper dig framåt.


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 10–80 m²
Adress Industrigatan 5
Område Vasastaden
Kommun Linköpings kommun
Objektsnummer 41948582
Områdeshyra 667 - 9 333 kr/mån
800 - 1 400 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till DOSPACE! Vi är lösningen för din återgång till kontoret. Hos oss kan ni teckna skräddarsydda kombinationer av kontorsplatser och dropin-platser med korta uppsägningstider. Vi Ser till att allt runt ikring kontoret funkar som det ska och att varje dag har det där lilla extra för att skapa fokus och flow för individen.

Omgivning

En kort promenad tar dig upp till Linköpings city eller till ett närområde där lunchrestauranger och ica-affär finns.

Kommunikationer

Alla bussar i Linköping kommer till slut till resecentrum - och då är du mer eller mindre framme hos oss! Du tar dig enkelt hit med bil och kommer se att det finns mycket gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Planlösning

Våra ytor är en blandning av öppna ytor, privata skrivbord, kontor, mötesrum, telefonbås och lounge. Här finns kontor med 2-12 platser, redo att kombineras för att passa alla storlekar på bolag.

Vägbeskrivning

Hittar du till Linköpings resecentrum hittar du till oss! Följ fjärrbussarna och gå lite till - så ser du en stor byggnad med koppartäckt entré, då har du hittat rätt!

Övrigt

På DOSPACE har du som medlem access till lokalerna 24/7. Testa en vecka gratis idag!


Karta