Butikslokal, Hyttgatan 37, Centrum, Sandviken

  • 308 m²

Fin butiks lokal med bra skyltläge om 265m²


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 308 m²
Adress Hyttgatan 37
Område Centrum
Kommun Sandvikens kommun
Våning 1
Objektsnummer 41957788

Beskrivning

Fin nyrenoverad butikslokal med skyltläge i den Centralt belägna Galleria Dalbacken. Lokalen är på ca 300m² med skyltfönster ut mot Gävlevägen med möjlighet att utöka lokalen med ytterligare 240m². Det finns även ett lager på 49m² i anslutning till lastkaj att hyra. Kontakt: ekman@foretagslokaler.se. Väl mött och välkommen på visning!

Övrigt

Galleri Dalbacken är en mycket omtyckt galleria som ligger centralt belägen med skyltläge mot Gävlevägen. Hela fastigheten har en egen sida på facebook Dalbacken 21 Sandvikens nyaste galleria. Andra hyresgäster som finns här är Intersport, Swedbank, Fastighetsbyrån, Subway, Actic, Tigréns Möbler och Trimtex  mm

Det finns en stor kundparkering utanför fastigheten

Företagslokaler är ett fastighetsbolag som är verksamma inom Fastighetsutveckling och förvaltning. Verksamhetsområdet sträcker sig från Sundsvall i norr till Karlskrona i söder. Företagslokalers främsta uppgift är att förvalta och förädla fastigheterna och tillsammans skapa en god och framgångsrik relation med sina hyresgäster över tid. Välkommen som hyresgäst!


Karta