Butikslokal, Hornsgatan 5, Södermalm, Stockholm

  • 158 m²
  • 19 750 - 64 517 kr/mån

Prestigefull lokal tillgänglig för uthyrning i hjärtat av Stockholm


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 158 m²
Adress Hornsgatan 5
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41964632
Områdeshyra 19 750 - 64 517 kr/mån
1 500 - 4 900 kr/m²/år

Beskrivning

Hyr exklusiv yta hos Toni&Guy på Hornsgatan 5

Övrigt

Toni & Guy, en av Sveriges mest framstående frisersalonger, erbjuder nu en unik möjlighet att hyra en exklusiv del av lokal på Hornsgatan 5. Med en yta på cirka 158 kvm erbjuder denna lokal en perfekt balans mellan öppna och privata ytor, vilket gör den idealisk för att skapa synergier för er verksamhet med deras framstående hårstudio.

Lokalen består av cirka 30% öppen yta med en fantastisk utsikt ner mot hårstudion, vilket skapar en inspirerande atmosfär för både hyresgäster och kunder. Resten av ytan består av separata rum, perfekta för mindre behandlingsrum eller kontorsytor, mötesrum och ett kök. Dessutom finns gemensamhetsytor för personalingång, tvättstuga samt hygienutrymmen.

Belägen vid Hornsgatan 5, erbjuder denna lokal ett utmärkt läge med utsikt över nya Slussen och det omgivande utbudet av butiker, restauranger och kultur. Det är en dynamisk och attraktiv plats för både affärer och nöjen, vilket ger en idealisk miljö för att etablera och expandera ditt företag.

För att säkerställa en smidig och professionell mottagning finns tillgång till en receptionist som välkomnar era besökare och hanterar allmänna frågor. Detta ger er möjlighet att fokusera på er verksamhet medan receptionisten tar hand om det varma mottagandet.

Om du är en hyresgäst som kan skapa synergier med Toni & Guy och dra nytta av de gemensamma ytorna, är detta den perfekta möjligheten för dig.

Kontakta oss nu för mer information och för att boka en visning av ytorna.

Respektera kundens önskemål om att enbart besöka platsen genom bokade möten.

Se videolänk för virtuell tour av ytorna.

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Tim Ringdahl Liljegren på tel 08-558 094 41.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00
Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.
Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.


Karta

Bilder på lokalen