Kontor, Hoppets Torg 4, Centrum, Jönköping

  • 256 m²
  • 2022-01-01

Hyresledig butikslokal mitt i city


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 256 m²
Adress Hoppets Torg 4
Område Centrum
Kommun Jönköpings kommun
Hiss Nej
Tillträde 2022-01-01
Objektsnummer 41950576

Beskrivning

Hyresledig butikslokal mitt i centrum. Lokalen lämpar sig väl för butiks eller serviceverksamheter som söker ett centralt utgångsläge med citypulsen precis utanför dörrarna. De stora skyltfönsterna erbjuder ett mycket bra skyltläge mitt i citykärnan.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i city, gågata med affärer och restauranger och med resecentrum inom 3 min promenad. Närhet till både Vättern och Munksjön med fina promenadstråk. Sommartid finns många uteserveringar vid Hamnkanalen, Vättern och Munksjön.

Kommunikationer

Lokalbussar i direkt anslutning samt närhet till Resecentrum med tåg och bussförbindelser.

Planlösning

Lokalen är idag fördelat i en stor öppen butiksyta samt en lageryta. Möjlighet finns att anpassa lokalen utifrån din verksamhet och på så sätt vara med och förändra utformning av planlösning och ytskikt.

Parkering

Garage i källaren.

Service

Mitt i centrum med närhet till all tänkbar service. Restauranger, vårdcentral, banker, apotek, caféer, kiosk, och butiker.

Övrigt

Fastigheten är belägen i kv Ansvaret mitt i city och gågata med affärer och restauranger och med resecentrum inom 3 min promenad. Närhet till både Vättern och Munksjön. Sommartid finns många uteserveringar vid Hamnkanalen, Vättern och Munksjön.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen