Restaurang, Honungsgatan 19, Rosendal, Uppsala

  • 95 m²
  • Enligt överenskommelse

Cafélokal med toppenläge i hjärtat av Rosendal intill nya torget


Lokaltyp Restaurang
Total yta 95 m²
Adress Honungsgatan 19
Område Rosendal
Kommun Uppsala kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41963803

Beskrivning

Cafélokal med toppenläge i hjärtat av Rosendal intill nya torget.

Nu söker vi en driven caféägare för denna ljusa fina lokal som har ett perfekt läge vid det nya torget Rosendals torg. Lokalen om 95 kvm har 3 meter i takhöjd. Det är idag en råyta men lokalen kommer färdigställas med två RWC och kök/beredningsrum för caféverksamhet. Det är stora fönster i lokalen som vetter ut mot gatan och det nya torget Rosendals torg. Uteservering längs fasaden mot torget är även möjlig.

Caféet med toppenläge har en öppen yta med för servering och generös takhöjd samt stora fönster ut mot torget, Det kommer finnas möjlighet till uteservering längs husfasaden som vetter ut mot torget.

Läget är perfekt i hjärtat av det blomstrande Rosendal som är ett området som expanderat kraftigt det senaste åren med bostäder, butiker, restauranger, apotek och alla möjligheter till träning, rekreation med stadsskogen intill. Området är har redan den väletablerade träningsanläggningen USIF som erbjuder tennis, padel, gruppträning och gym .

Nu byggs även Multihus som är en satsning vid Rosendals torg med inriktning på en ny idrottshall, kulturskola och bibliotek med trygghetsfokus. Multihuset beräknas stå klart hösten 2024.

För mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare Claes Du Rietz! Varmt välkommen!

Omgivning

Rosendal är ett område som är under utveckling, här kommer det bli en härlig mix av bostäder, handel, service, universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär och närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Dessa gröna och blå kvaliteter skapar en trivsam livsmiljö men de fyller även en funktion för att dagvattnet ska infiltreras och fördröjas på platsen. Ett större parkstråk kommer att skapa en länk mellan Stadsskogen och Kronparken, två skogspartier med höga rekreativa värden. Bra busskommunikation kommer att gå till centrum och cykelbanorna är väl planerade för.


Karta

Bilder på lokalen