Livsmedelslokal, Honungsgatan 19, Rosendal, Uppsala

  • 95 m²
  • Enligt överenskommelse

Nyproducerad cafélokal i perfekt söderläge!


Lokaltyp Livsmedelslokal
Total yta 95 m²
Adress Honungsgatan 19
Område Rosendal
Publicerad 2023-09-23
Kommun Uppsala kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41963803
Bifogade filer

Beskrivning

I ett av Rosendals mest centrala lägen, intill Torgny Segerstedts allé och blivande Rosendals torg, bygger vi just nu ett flerbostadshus med flera lokaler i gatuplan som bidrar till torgets livfullhet. Lokalerna beräknas stå klara under år 2024 och bostadshyresgästerna flyttar in mellan sommaren 2023 och våren 2024.

I denna härliga hörnlokal om 95 kvm har du möjligheten att öppna café med perfekt söderläge intill nya torget. Lokalen är ljus och fin med ca 3 meter i takhöjd, stora fönsterpartier och två entréer.

Rosendal är en ny stadsdel i södra Uppsala som växer fram och i området kommer det finnas 5 000 bostäder när området är färdigbyggt. Kollektivtrafiken går längs huvudstråket Torgny Segerstedts allé och 3 busslinjer stannar precis vid torget.

Rosendals multihus med idrott, kultur och musikupplevelser beräknas stå klart under hösten 2024. Multihuset kommer att ligga i anslutning till Rosendals Torg och den nya skolan.

Du är mycket välkommen att kontakta Maya Carlqvist på telefon 076-109 60 02 eller maya.carlqvist@wallenstam.se för mer information och visning.

Omgivning

Rosendal är ett område som är under utveckling, här kommer det bli en härlig mix av bostäder, handel, service, universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär och närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Dessa gröna och blå kvaliteter skapar en trivsam livsmiljö men de fyller även en funktion för att dagvattnet ska infiltreras och fördröjas på platsen. Ett större parkstråk kommer att skapa en länk mellan Stadsskogen och Kronparken, två skogspartier med höga rekreativa värden. Bra busskommunikation kommer att gå till centrum och cykelbanorna är väl planerade för.


Karta

Bilder på lokalen