Kontor, Hantverkaregatan 24, Arlöv

  • 867 m²
  • 2024/2025

Unik lokal för kontor eller idrottsverksamhet på översta våningsplanet, med enorm takhöjd och helglasade väggar!


Lokaltyper Kontor / Träningslokal / gym
Total yta 867 m²
Adress Hantverkaregatan 24
Kommun Burlövs kommun
Byggår 2024
Hiss Ja
Tillgänglighet Hiss
Våning 7
Takhöjd 3+
Tillträde 2024/2025
Objektsnummer 41957802

Beskrivning

På attraktivt lättillgängligt läge mellan Burlöv tågstation och Burlöv center hyr vi nu ut denna unika lokal som på översta våningsplanet av sju, med sin pampiga takhöjd, läge och utsikt kan anpassas efter era idéer och tankar om användning utefter er verksamhet!

Lokalen lämpar sig till exempel som kontor, konferens och representation, gym-/träningsverksamhet med en totalyta på 867 kvm och förväntas stå redo under 2024/2025. Ritningen är förslag på utformning av gymverksamhet.

Mycket bra pendlarläge med helt ny station som närmsta granne där det kommer ta 7 min till Lund och 5 min till Malmö, samt en ny bussknutpunkt precis utanför fastigheten med 3 busslinjer till bla Lomma, Staffanstorp och Lund - detta kommer bli ett väldigt tillgängligt kontorsläge!

I fastigheten kommer det att byggas bostäder, vård/samhällsservice, kontor, butiker och restauranger/café. Intill fastigheten finns Burlöv Center med stort utbud av shopping, livsmedel, service med mera.

Välkommen att kontakta oss för mer information och förslag om användning!

Omgivning

Kvarteret Hanna är unik i sitt läge centralt i Arlöv, kommunen och Öresundsregionen. Närmaste granne är Burlöv Centralstation som ger bra tillgång till kollektivtrafik och ett fantastiskt skyltläge. Kv. Hanna är en viktig pusselbit i utvecklingen av stationsområdet och närliggande Kronetorpstaden.

Kommunikationer

Bra kommunikation - Burlövs station i Arlöv byggs ut till en pendlarstation, förväntas vara klar slutet av 2023. Ombyggnaden till pendlarstation innebär att också Öresundståg kommer att stanna i Arlöv, vilket ökar turtätheten mot Malmö/Köpenhamn och mot Lund. Avsikten är att dagens halvtimmestrafik ska utökas till sexminuterstrafik. Dessutom ger den alla i Öresundsregionen bättre möjligheter att komma till Burlöv. År 2030 förväntas 6 000 personer stiga av eller på tågen här varje dag.

Planlösning

Bifogad ritning är förslag på utformning av gym.

Parkering

Ja

Service

Vårdcentral, tandläkare, optiker, apotek, livsmedel.

Vägbeskrivning

Kvarteret Hanna är beläget i Burlöv och nås enkelt från motorvägarna E6 och E22 samt Burlövs station.

Närliggande företag

Willys, Ica Maxi, Folktandvården, Apoteket Hjärtat med flera


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen