Lagerlokal, Högalund 1, Värnamo

  • 14 500 m²
  • Enligt överenskommelse

Fastighetens stora ytor tillåter stora möjligheter när det gäller att skapa en skräddarsydd lösning gällande både yta och funktion.


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor / Butikslokal / Produktionslokal
Total yta 14 500 m²
Adress Högalund 1
Kommun Värnamo kommun
Byggår 2023
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41957296

Beskrivning

Välkommen till denna fina möjlighet att etablera en lager-och logistikverksamhet i Värnamo med direkt anslutning till E4:an. Här kan ni som hyresgäst vara med och skräddarsy er framtida lokal efter era önskemål. Fastigheten tillåter ytor upp till 14 500 kvm varav 1 450 kvm är kontor och pentry där det kommer finnas möjlighet att utforma ytor för anställda i form av gym och omklädningsrum. Skapa en arbetsplats där dina anställda trivs och ger möjlighet till erfarenhetsutbyte och samarbete
På parkeringen kommer det installeras elbilsladdare.

Byggtiden är 12 till 18 månader efter signerat avtal.

Om Peab:
Peab är den nordiska samhällsbyggaren med lokal närvaro. Med fokus på egna resurser och lokala samarbetspartners utvecklar, anlägger och bygger PEAB vardagen där livet levs. Med lokal förankring nära kunderna utförs entreprenader åt både externa och interna kunder. Byggprojekten omfattar allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar och om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster.

Verksamhet bedrivs genom cirka 150 platskontor runt om i Norden, organiserade i tretton regioner i Sverige, tre i Norge och två i Finland. Byggserviceverksamheten är en rikstäckande region med fokus på storstadsområdena. Övriga regioner bedriver alla typer av byggprojekt inom sitt geografiska område.

Omgivning

Precis utanför Värnamo finns 14 500 kvm lager och logistik tillgängligt för uthyrning i ett industriområdet precis vid påfarten till E4.
Värnamo är strategiskt beläget vid E4:an mellan Jönköping och Helsingborg. Värnamo ligger enbart 40 minuter ifrån Jönköping och Jönköping ligger precis i mitten av "The scandinavian trade triangle" vilket gör Jönköping till ett logistiskt nav för hela Skandinavien.

Service

Det finns ett stort utbud av service i området i form av handel, drivmedelsanläggningar och restauranger.


Karta

Bilder på lokalen