Kontor, Gustav Dahléns gata 5, Enköping

  • 21 000 m²
  • Enligt överenskommelse

Fastighetens stora ytor tillåter stora möjligheter när det gäller att skapa en skräddarsydd lösning gällande både yta och funktion.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 21 000 m²
Adress Gustav Dahléns gata 5
Kommun Enköpings kommun
Byggår 2023
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41957271

Beskrivning

I den växande logistikregionen Mälardalen återfinns denna fastighet där hyresgästen kan i ett tidigt skede vara med och påverka utformningen av fastigheten. Enköping har en gynnsamt geografisk läge med närhet till Stockholm, Västerås och Uppsala. Fastigheten är 21 000 kvm, och byggnaden kommer att utsustas med väl tilltagen entresol som möjliggör ytor för anställda i form av gym, omklädningsrum och matsal. Skapa en arbetsplats där dina anställda trivs och ger möjlighet till erfarenhetsutbyte och samarbete. På parkeringen kommer det att installeras elbilsladdare.

Om Peab:
Peab är den nordiska samhällsbyggaren med lokal närvaro. Med fokus på egna resurser och lokala samarbetspartners utvecklar, anlägger och bygger PEAB vardagen där livet levs. Med lokal förankring nära kunderna utförs entreprenader åt både externa och interna kunder.

Verksamhet bedrivs genom cirka 150 platskontor runt om i Norden, organiserade i tretton regioner i Sverige, tre i Norge och två i Finland. Byggserviceverksamheten är en rikstäckande region med fokus på storstadsområdena. Övriga regioner bedriver alla typer av byggprojekt inom sitt geografiska område..

Omgivning

Strax utanför Enköping ligger fastigheten Hagalund 1:5 med direkt anslutning till motorväg E18 och riksväg 55. Enköping ligger mitt i tillväxtregionen Stockholm – Mälardalen. Det geografiska läget vid Mälaren i kombination med närheten till Stockholm, Uppsala och Västerås gör Enköping till en attraktiv kommun att utveckla sin verksamhet i. I jämförelse med mognare delmarknader i Stockholm kan Enköping erbjuda en konkurrenskraftig prissättning i förhållande till ett rimligt köravstånd från Stockholm.

Service

Med bara några minuter med bil till Enköping centrum nås ett stort serviceutbud med restauranger, butiker och caféer.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen