Butikslokal, Gustav Adolfs torg 8A-C, Centrum, Malmö

  • 137–340 m²
  • Enligt överenskommelse

Välexponerade butikslokaler.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 137–340 m²
Adress Gustav Adolfs torg 8A-C
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942860

Beskrivning

Butiker mellan 137 - 340 m2 med bra skyltläge.

Blommor, inredning, mode eller någonting annat? Du har idéerna, vi har lokalen och möjligheterna. Tillsammans ser vi till att du får en butik där kunderna trivs och där det är roligt att gå till jobbet.

Granne med lokalerna ligger bland annat Clas Ohlson och Ecco. Korttidsparkering finns direkt utanför.

Omgivning

Gustav Adolfs torg i centrala Malmö är en av stadens viktigaste mötesplatser. Torget utgör mittpunkt för centrums gågata och shoppingstråk, och förenar såväl busslinjer som naturliga cykel- och promenadvägar. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Kommunikationer

Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. En kort promenad bort ligger Triangeln med nedfart till Citytunneln, via tåg härifrån når man snabbt både Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns i området.

Service

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping, både längs gågatan och längs sidogator och intilliggande torg.


Karta