Kontor, Grisslevägen 17, Väster, Lund

  • 495 m²

Inbjudande kontor på utmärkt pendlingsläge i Lund. Här erbjuds flera enskilda kontorsrum, konferensrum och lounge.


Lokaltyp Kontor
Total yta 495 m²
Adress Grisslevägen 17
Område Väster
Kommun Lunds kommun
Hiss Ja
Våning 1
Objektsnummer 41920757

Beskrivning

Kliv in i detta ljusa inbjudande kontor som är beläget på lummiga Väster med närhet till allt man kan tänkas behöva. Lokalen har idag ett flertal kontorsrum och passar perfekt för företag som har behov av att arbeta ostört. Här finns två fina mötesrum, lounge/väntrum för umgänge och avkoppling samt ett eget avskilt pentry.

Planlösningen kan anpassas efter tillträdande hyresgästs behov. Fastigheten Måsen 17 ligger på ett mycket lättillgängligt läge i västra Lund med parkering i direkt anslutning till byggnaden. Endast 10 minuters promenad till Lund C och centrum. Bussförbindelse finns i närheten och Nova shoppingcenter nås på ett par minuter.Ta chansen och kontakta Henrik redan idag för mer information och visning!

Omgivning

En kort promenad från centralstationen hittar vi underbara Väster. Det som tidigare har varit en stadsdel främst för boende har blivit en förlängning av centrum, med närhet till både lunchställen och butiker. Lunds kommun har stora planer för Väster och vi deltar aktivt i stadsutvecklingsprojekten.

Kommunikationer

På cirka 10-15 minuter till fots tar du dig till Lund C (västra sidan) med tillgång till tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. I direkt anslutning till fastigheten finns hållplats för både stads- och regionbuss med täta avgångar i rusningstrafik, du når Lund C på 3-4 minuter med buss. Lättillgängligt med bil, Norra Ringen nås på bara några minuter och tar dig sedan vidare ut till E22, E6/E4 eller väg 108.

Service

I närheten finns livsmedelsaffär och innan du når västra sidan av Lund C så finns flertalet restauranger. Vill man handla eller köpa en lunch så ligger Nova Lund några minuter bort med bil eller cykel. Stor markparkering tillhörande fastigheten med månadskort och besöksplatser.


Karta

Bilder på lokalen