Kontor, Grisslevägen 17, Väster, Lund

  • 495 m²

Trevligt kontor på utmärkt pendlingsläge i västra Lund. Här erbjuds flera enskilda kontorsrum, mötesrum och lounge.


Lokaltyp Kontor
Total yta 495 m²
Adress Grisslevägen 17
Område Väster
Kommun Lunds kommun
Hiss Ja
Våning 1
Objektsnummer 41920757

Beskrivning

Kliv in detta trevliga kontor på första våningen som idag har ett flertal kontorsrum, mötesrum, lounge/väntrum och ett eget pentry. Lokalen har ett härligt ljusflöde och planlösningen kan anpassas efter tillträdande hyresgästs behov. Kontoret är perfekt beläget med endast 10 minuters promenad till Lund C och centrum. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten. Bussförbindelse finns i närheten och Nova shoppingcenter nås på ett par minuter.

Ta chansen och kontakta Henrik redan idag för mer information och visning!

Omgivning

En kort promenad från centralstationen hittar vi underbara Väster. Det som tidigare har varit en stadsdel främst för boende har blivit en förlängning av centrum, med närhet till både lunchställen och butiker. Lunds kommun har stora planer för Väster och vi deltar aktivt i stadsutvecklingsprojekten.

Kommunikationer

På cirka 10-15 minuter till fots tar du dig till Lund C (västra sidan) med tillgång till tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. I direkt anslutning till fastigheten finns hållplats för både stads- och regionbuss med täta avgångar i rusningstrafik, du når Lund C på 3-4 minuter med buss. Lättillgängligt med bil, Norra Ringen nås på bara några minuter och tar dig sedan vidare ut till E22, E6/E4 eller väg 108.

Service

I närheten finns livsmedelsaffär och innan du når västra sidan av Lund C så finns flertalet restauranger. Vill man handla eller köpa en lunch så ligger Nova Lund några minuter bort med bil eller cykel. Stor markparkering tillhörande fastigheten med månadskort och besöksplatser.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen