Kontor, Gesällvägen 23, Sundbyberg

  • 10 500–24 000 m²
  • Ca 24 månader från kontraktstecknande


Lokaltyp Kontor
Total yta 10 500–24 000 m²
Adress Gesällvägen 23
Kommun Sundbybergs kommun
Hiss Ja
Tillträde Ca 24 månader från kontraktstecknande
Objektsnummer 66963

Beskrivning

Sundbypark. Ett framtidens kontor med inspirerande miljö och god funktion som ledsnöre.

Omgivning

Parken med konstgjord damm, promenadstråk, bänkar och gräsytor blir en skyddad oas för alla hyresgäster.

Kommunikationer

Förutom de utmärkta möjligheterna att nå Sundbypark med bil, finns ett flertal busslinjer. Det tar dessutom bara några minuter att gå till Hallonbergens T-banestation.

Med den blå linjen från Centralen tar du dig till Hallonbergens Centrum på cirka 13 minuter. Sundbypark trafikeras även av ett flertal busslinjer som bland annat tar dig till och från Danderyd, Sundbyberg och Vällingby.

Planlösning

Sundbypark är ett av våra större fastighetsprojekt. Resultatet kommer att bli en modern spirande företagspark med ett bra läge i Sundbyberg.

Här finns möjlighet till egen byggnad med egen entré och skyltning för en tydlig företagsprofil. En våningshöjd på 3,7 meter möjliggör såväl öppna som slutna kontorslösningar liksom lättare tillverkning eller lager inom samma ytor. Alla hus har överglasade innergårdar, som kan delas med flera hyresgäster i samma byggnad, liksom direkt förbindelse med de underliggande garagen via trapphus och hissar.

Parkering

Ja

Service

Apoteket, Coffeehouse by George, Nautilus Gym, PrisXtra, Coop Extra, Hornbach och Ursviks motionsgård är några exempel på den närservice som finns. Sundbypark kommer att förändras mycket de närmaste åren då hela området omfattas av ett stort utvecklingsprojekt. I den närliggande nya stadsdelen Stora Ursvik planeras en stor utbyggnad av bostäder, kontor och butiker.

Skyltläge

Sundbypark ligger vid Enköpingsvägen med skyltläge mot E18 och i direkt anslutning till E4.

Närliggande företag

Xylem (fd ITT Water & Wastewater) och Sundbybergs kommunhus


Karta

Bilder på lokalen