Kontor, Geometrivägen 7, Kungens Kurva, Kungens kurva

  • 352 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontor med fint ljusinsläpp


Lokaltyp Kontor
Total yta 352 m²
Adress Geometrivägen 7
Område Kungens Kurva
Kommun Huddinge kommun
Våning 2 av 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41965375
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Kungens kurva, en regional stadskärna i södra Stockholm. I dag är det Skandinaviens största handelsområde som lockar, i morgon en levande urban stadsdel med bostäder, kultur, service och växande shopping. Här är det enkelt att uträtta sina ärenden på lunchen.

Lokalen består av flera kontorsrum, möjlighet till omklädningsrum/dusch samt förrådsyta. Här finns möjlighet att vara med och utforma sin planlösning från start. Fina ljusinsläpp, takfönster och läget högst upp i huset ger rätt förutsättningar att skapa en modern och inbjudande kontorslokal. Hiss och varmgarage finns. Lunchrestaurang i huset.

Vi på Areim strävar efter att minimera vårt klimatavtryck och genom aktiva val kan vi göra skillnad. Fastigheten drivs av 100 % grön el tack vare solceller på taket. Arbete pågår även med att miljöcertifiera fastigheten enligt Miljöbyggnad iDrift.

Snart blir det dessutom lättare att ta sig hit. Inte minst tack vare Förbifart Stockholm vars första del nyligen invigts i form av en gång- och cykelbro över till Skärholmen. Arbete pågår med en ny spårväg mellan Flemingsberg och Älvsjö i södra Stockholm, via Masmo, Kungens kurva, Skärholmen och Fruängen. Totalt ska spårvägen bli cirka 17 kilometer lång, med 16 hållplatser.

Missa inte chansen att etablera er i expansiva Kungens Kurva.

Välkomna på visning!

Planlösning

Vänligen se bilaga

Skyltläge

Väldigt bra skyltläge i populära kungens kurva


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen