Kontor, Gasverksgatan 3A, Lund centrum, Lund

  • 962 m²

Inbjudande kontorslokal på ypperligt läge vid Lund C och centrum. Häftig rustik tegelbyggnad med industrihistoria.


Lokaltyp Kontor
Total yta 962 m²
Adress Gasverksgatan 3A
Område Lund centrum
Publicerad 2023-09-29
Kommun Lunds kommun
Våning 2
Objektsnummer 41955333
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen in i denna trevliga kontorslokal som är perfekt belägen nära Lund C, centrum, Grand Hotell och avkopplande grönskande omgivningar. Rustik tegelbyggnad, en före detta armaturfabrik som präglas av en intressant industrihistoria. 

Inne i lokalen varieras enskilda kontorsrum med öppna arbetsytor, konferensrum, samtalsrum och inbjudande loungeytor. Här erbjuds charmiga historiska detaljer som exempelvis välvda fönster, detta skapar en härlig arbetsmiljö. Kontoret har även ett fint ljusflöde och ett väl tilltaget pentry med matplats för trevliga luncher med kollegorna.

I anslutning till kontoret finns utmärkta tåg -och bussförbindelser.

Ta chansen och kontakta oss redan idag för mer information!

Omgivning

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Kommunikationer

Fastigheten är granne med Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. Fjelievägen ligger i anslutning till fastigheten vilket gör att man med bil snabbt tar sig ut på de större vägarna som E6 och E22.

Service

Citynära med all tänkbar service som butiker, bank, gym, apotek, livsmedelsbutiker, systembolag och vårdmottagning. Stort utbud av restauranger och caféer finns runt hörnet, även Stadsparken ligger bara några minuter från fastigheten. Gemensamt omklädningsrum i källaren, perfekt för cykelpendling eller en motionsrunda på lunchen. Stor markparkering tillhörande fastigheten med månadskort och besöksplatser.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen