Kontor, Gamla Brogatan 26, 4 tr, City, Stockholm

  • 97 m²
  • 44 458 - 66 283 kr/mån

Trevlig vindslokal i vackert sekelskifteshus. Optimalt planerad i lugnt läge ett stenkast från Centralstationen och Hötorget.


Lokaltyp Kontor
Total yta 97 m²
Adress Gamla Brogatan 26, 4 tr
Område City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 4
Objektsnummer 41893008
Områdeshyra 44 458 - 66 283 kr/mån
5 500 - 8 200 kr/m²/år

Beskrivning

Denna trevliga kontorslokal är belägen högst upp i en karaktäristisk sekelskiftesbyggnad, med fönster som bjuder på vidsträckt utsikt över takåsarna. En oas mitt i stan -perfekt för det lite mindre kontoret! Välhållen och modern interiör i gott skick, med trägolv och stilrena materialval. Väldisponerad och effektiv planlösning med ett större öppet landskap som rymmer ca 6 st arbetsplatser, besökare kan välkomnas till ett rymligt konferensrum och kollegorna kan samlas kring matplatsen med pentry som skapar trivsel. Dessutom tillgång till en rofylld innergård med planteringar, cykelparkering och grillplats. Välkommen för visning!

Omgivning

Service och restauranger finns alldeles utanför porten. Stort utbud av shopping, restauranger och kultur på gångavstånd. Nära till Hötorget som fått en make over med nyöppnade Haymarket. Trots det otroliga utbudet har denna fastighet ett lugnt läge - optimalt för kontorsverksamhet.

Kommunikationer

Avstånd till flygbuss 5 minuter, pendeltåg 5 minuter, spårvagn 10 minuter, tunnelbana 5 minuter, tågstation 5 minuter och busshållplats 3 minuter.

Planlösning

Lokalen nås från två trapphus och är disponerad med ett stort öppet landskap, konferensrum samt ett pentry med matplats.


Karta
Visa på kartan: