Mark / tomt, Götene Norra, Götene, Lundängens industriområde, område 1, Götene

  • 90 000 m²
  • Enligt överenskommelse

Götene kommun exploaterar nu första etappen av ett helt nytt industriområde med ett attraktivt skyltläge väster om E20. Enligt senaste mätningen passerar här cirka 10 000 fordon dagligen. Lundängensindustriområde har två etapper. På etapp 1 finns cirka 90 000 kvadratmeter kvar för exploatering med en total bygghöjd på 14 meter. I bilderna syns exempel på hur utformningen av området skulle kunna se ut. Fastigheterna är inte avstyckade så det finns möjlighet för dig som exploatör att utforma...


Lokaltyp Mark / tomt
Total yta 90 000 m²
Adress Götene Norra, Götene
Område Lundängens industriområde, område 1
Kommun Götene kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41928511

Beskrivning

Götene kommun exploaterar nu första etappen av ett helt nytt industriområde med ett attraktivt skyltläge väster om E20. Enligt senaste mätningen passerar här cirka 10 000 fordon dagligen.
Lundängens industriområde har två etapper. På etapp 1 finns cirka 90 000 kvadratmeter kvar för exploatering med en total bygghöjd på 14 meter.

I bilderna syns exempel på hur utformningen av området skulle kunna se ut. Fastigheterna är inte avstyckade så det finns möjlighet för dig som exploatör att utforma din egen tomt utifrån dina behov. Här finns möjlighet att etablera verksamheter inom lager/logistik, handel och småindustri.
För mer information se bifogad PDF (Götene E20DP74_presentation) som även innehåller flygfilm.

Skyltläge

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen