Butikslokal, Fredens Torg 1B, Sundbyberg, Sundbyberg

  • 79 m²
  • Enligt överenskommelse

Inbjudande lokal perfekt för blomsterbutik!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 79 m²
Adress Fredens Torg 1B
Område Sundbyberg
Kommun Sundbybergs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952296
Bifogade filer

Beskrivning

Umami Park är en levande blandstad som växer fram. Etapp 3 är under uppbyggnad och här kommer det att finnas totalt fem lokaler samt ett lager för uthyrning.

Denna fina hörnlokal om 79 kvm blir ljus och luftig och är perfekt belägen i hörnet av Fredens Torg.

Läget är oslagbart. Tunnelbanan ligger 300 meter bort och du når T-centralen på 13 minuter. På kort bilavstånd kommer du till såväl Bromma som Arlanda flygplats.

I Umami Park samlas caféer, restauranger, gym, butiker, kontor, livfulla torg, promenadstråk och bostadshus med en varierande och urban arkitektur.

Umami Park ligger i Hallonbergen som är en del av Sundbyberg Stad. Här planeras det för 5 000 nya bostäder vilket innebär att närmare 18 000 människor kommer att bo här och i angränsande områden år 2030.

Omgivning

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana.

SERVICE OCH BUTIKER
Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service.

KOMMUNIKATIONER
Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park.

FRITID OCH REKREATION
I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.


Karta


Bilder på lokalen