Lagerlokal, Fraktgatan 2, Ängelholm

  • 23 000 m²
  • Enligt överenskommelse

Fastighetens stora ytor tillåter stora möjligheter när det gäller att skapa en skräddarsydd lösning gällande både yta och funktion.


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor / Produktionslokal
Total yta 23 000 m²
Adress Fraktgatan 2
Kommun Ängelholms kommun
Byggår 2023
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41957297

Beskrivning

I direkt anslutning till E6:an i Ängelholm hittar ni denna optimalt belägna fastighet redo att utvecklas och byggas efter era önskemål. Fastigheten är belägen i en av Sveriges starkaste logistikregioner med endast 20 minuter till årets logistikläge 2022, Helsingborg. Fastigheten tillåter ytor upp till 23 000 kvm varav 2 300 kvm planeras vara kontor och pentry. Det kommer finnas möjlighet att utforma bekvämlighetsytor till anställda i form av gym, omklädningsrum och matsal. Skapa en arbetsplats där dina anställda trivs och ger möjlighet till erfarenhetsutbyte och samarbete. På parkeringen kommer det installeras elbilsladdare.

Byggtiden är 12 till 18 månader efter signerat avtal.

Om Peab:
Peab är den nordiska samhällsbyggaren med lokal närvaro. Med fokus på egna resurser och lokala samarbetspartners utvecklar, anlägger och bygger PEAB vardagen där livet levs. Med lokal förankring nära kunderna utförs entreprenader åt både externa och interna kunder.

Verksamhet bedrivs genom cirka 150 platskontor runt om i Norden, organiserade i tretton regioner i Sverige, tre i Norge och två i Finland. Byggserviceverksamheten är en rikstäckande region med fokus på storstadsområdena. Övriga regioner bedriver alla typer av byggprojekt inom sitt geografiska område.

Omgivning

Ängelholm är strategiskt beläget med bara 20 minuter till Helsingborg och nära påfart till Europaväg 6. Ängelholm har en nära väg ut till resten av Europa med Helsingborg, Malmö och Trelleborg hamn inom bara en timme. Utmärkt skyltläge ut mot E6an.

Service

Med bara några minuter till Ängelholm centrum nås ett stort serviceutbud med butiker, restauranger och caféer.


Karta

Bilder på lokalen