Kontorshotell, Faktorvägen 17R, Hede, Kungsbacka

  • 10–19 m²
  • 8 rum

En trivsam arbetsmiljö med nätverksmöjligheter som skapar goda affärer. Kontorshotellet är öppet dygnet runt. Området är larmat och kameraövervakat.


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 10–19 m²
Adress Faktorvägen 17R
Område Hede
Kommun Kungsbacka kommun
Byggår 2018
Hiss Nej
Tillgänglighet 2 kontorsrum lediga
Våning 2
Antal rum 8
Ingår i hyra Wifi, skrivare, kaffe
Objektsnummer 41926918

Beskrivning

Vårt vackert möblerade kontorshotell ligger centralt placerat i Hede, Kungsbacka. Vi erbjuder coworking, kontor och konferenslokaler med fokus på tillgänglighet, estetik och design som ger dig de bästa förutsättningarna för lyckade möten och arbetsdagar. Bli en del av Hede Kontorshotells gemenskap. Hyr en del i vår lounge och ta del av de många fördelar vi kan erbjuda.

Som medlem i Hede Kontorshotells Business Lounge har du tillgång till en arbetsplats i topp klass. Du jobbar från vår lounge, men har också möjlighet att boka in dig och ditt sällskap i våra högkvalitativa mötesrum. Även du som inte har något medlemskap eller hyr kontor kan boka något av våra konferensrum som har den senaste tekniska utrustningen med interaktiv projektor. Du kan hyra våra konferensrum per timme eller över en heldag, kl 08.00-17.00.

Alla våra åtta kontorsrum är möblerade med fokus på ergonomi, design och estetik. Hede Kontorshotell är en mötesplats där du har möjlighet att knyta kontakter och skapa nya nätverk, beroende på just ditt behov.

Kommunikationer

Endast ett stenkast från busshållplats och 15 minuters promenad till Hede Station, Kungsbackas nya resecentrum.

Parkering

Ja

Service

Endast några meter till närmaste lunchrestaurang. Med möjligheter till catering. Gångavstånd till Kungsbacka Innerstad samt Kungsmässan.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen